Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Göteborg i mitt ♥

Hej kompisar!
Jag skojar inte om jag säger att jag var trött igår och idag. DÖDStrött.
Sjävla Göteborgsvistelsen var jättekul! Men resan dit och tillbaka var inte lika rolig. När vi skulle åka till Gbg så blev tåget inställt typ 10 min innan det skulle åka. En ersättningsbuss sattes in men dom visste inte när den skulle komma. Tack och lov fick vi en snilleblixt att åka med bussen till Trollhättan och ta tåget därifrån. Mycket bra plan! Så efter krångel kom vi finally till Gbg. Jag hade slumrat i en halvtimme så man kan säga att jag hade dygnat,gissa om jag var trött!
Vi drog runt på stan,jag köpte tidningar för över 200:- varav tre kan jag inte ens läsa. Men jag har typ fått mer än 50 bilder på Justin och 2 bilder på Ulrik och en på Zac,totally worth it!
Sen drog vi spårvagnen till pappsen och firade honom. Han blev överraskad när vi stod utanför dörren,himla kul!
Käkade Shanaz läskigt goda mat,ska be henne skriva ett recept bara för mej haha. Fikade osv.
Bästa idén var ju att dra och åka Gokart när i precis hade käkat,primaskinka! Så vi drog iväg och det var så galet jävla kul! Jag kom på trejde plats och det var första gången jag körde! Men snacka om att mina armar var helt döda och jag var nära att spy hela tiden efteråt. Men så kul! Äntligen fick jag gasa hur mycket jag ville! Resulterade i att jag försökte undvika lilla Shano som körde upp brevid mej så jag krockade lite haha.
Hemresan sög pung! Vi fick veta att tåget var inställt,ännu ett tåg! Dom visste ingenting och där fick vi stå igen. Vi hade buss att passa när vi kom fram. Så istället för tåg fick vi åka buss som tog dubbelt så lång tid. Vi missade bussen så mamma fick hämta upp oss. Istället för att vara framme vid 23 så var vi framme vid typ 01. Så mycket krångel! Chauffören kunde inte ens vägen så vi körde fel. Körsbäret på toppen liksom!
Men vi kom hem tillslut och jag ville dö. Så trött. Men kunde inte somna förens efter någon timme.

Idag har jag varit helt död. Skumt nog vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Istället för att ligga i soffan och somna nu på eftermiddagen så har jag suttit och pillat med saker hela tiden. Men kommer somna snart ändå,skitsamma. Har inget att passa imorgon så jag kan sova bort dagen.
Såhär mycket har jag inte skrivit på länge. Men det är typ första gången jag gör något istället för att sitta hemma.
Var HIMLA kul iallafall. Ska så flytta till Göteborg. Just wait!


Såg förövrigt 19 killar/pojkar/män/gamlingar och 1 tjej med gubbkeps. Blev besviken,kunde varit mycket mer,Göteborg liksom. Testade även en,såg ut som en överkörd älg typ. Bara Ulrik som passar himla fint i det!

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin