Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Kära dagbok.

"J Om: Tjing!
Snälla börja skriv igen! Är orolig när jag inte vet vad som händer i ditt liv. Om så bara ett Hej!"

Hej!

Nejmen jag lever fortfarande. Känner även att det börjar klia i fingrarna så får nog börja dryga mej här igen. Vet ni vad det sorgliga är? Inte en jävel har frågat hur jag mått. Ganska sorgligt faktiskt. Men där ser man ju vilka som finns där för en,typ mina katter.
Vad har hänt sen sist jag skrev?
Ehm. Inga bra saker. Det ena och det andra. Sisådär "jag orkar inte leva längre" moments.
Hur mår du? Inte bra.
Blackoutade igen,det var längesen sist men det hände igen. Fick psykbrytet,skadade mej galet och mamma kom. Första gången någon varit med. Kändes skumt. Var tvungen att sova hos mamma den natten. Mådde piss dagen efter och ville bara hem. Hon tjatade om inläggning men jag ryckte bara på axlarna. Som om det skulle hjälpa. Allt väntar ju här hemma när jag kommer ut igen. Better stay here och trasa min kropp.
Det varar jättemycket och luktar äckligt. Skulle egentligen behövt nål och tråd och stänga igen skiten. Det är skitsynd om mej,buhäää.
Kan bara inte sluta. Knäppen i hjärnan säger åt mej att fortsätta så jag får väl göra det. Kan knappast rymma från mej själv,har försökt och det misslyckades ganska stort.
Hejdå (:

J / 2012-08-16 @ 23:29:01

Tack!Och du åk in innan du skadar dig rejält.Gör ont att läsa detta.Önskar dig lycka istället för denna olycka.Ta hand om dig snälla!

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin