Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Lördags bravader

Lördag;
Var på en tråkig marknad,köpte inget. Alla stirrade. Gömde mej bakom solglasögonen. Var trött.
Käkade middag med Sandra efteråt. Vi kokade ihop tacos hemma hos mej,var himla mysigt faktiskt! Sen drack vi,lyssnade på gamla skivor vi bränt tillsammans och skrattade. Åkte sen iväg med Elin på inflyttningsfest. Tänkte max 10 pers. Var typ 20 styckna i en liten etta. Fick klämma sej fram för att ta sej nånstans,men det var mysigt. As sköna människor allihopa!
Vi gick ut,i flera grupper. Jag var med dom bästa,såklart. Träffade på Henrik,en gammal vän till familjen. Var så otroligt kul att se han. Vi pratade om jagvetintevad och kramades massa. Sen var vi bakom något hörn,kissade och pratade. Vi splittrades och det slutade med att några drog på krogen och jag,Sandra,Elin,Nylund och WB drog till motorgårn för att göra något. Hade deep talk med Nylund vilket var awesome,så läskigt snäll kille det där. Vi gick inte in på gårn,stod utanför och träffade en himla massa människor. Hann att hjälpa Nylund hitta ett kiss-ställe,få massa "Hej,det var längesen!" från folk jag inte minns,fightas med Edfeldt (som vi alltid gör för vi älskar varann så mycket) bli jätteblöt,high five:a 50 styckna gubbar i bilar,sjunga "I'm singing in the rain" medans vi gick som dränkta katter i regnet,prata med en 56 årig gubbe från Skara som ville följa med mej hem men jag sa klart och tydligt att han kunde vara min morfar så jag tackade vänligt nej. OSV. Var galet kul iallafall.

Så har varit jätte seg hela dagen,sådär lagomt bakis. Hoppas på att få mina skor imorgon,behöver något roligt att öppna,är deprimerad som vanligt.
Ska fortsätta dränka mej i mina sorger med bubbelvatten och en banan.
Tjing!
 


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin