Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

The army of assholes

Önskar jag kunde flyga,tänk vad mycket lättare allt hade varit då.
Önskar även jag kan hitta en ledig fucking lägenhet MED balkong nån jävla gång.
För jag dör här annars.
Första steget får bli Lidköping,nästa märks. GÖTEBORG eller värmland. Ska ju iofs flytta ihop med min bro när han slutar jobba. Då ska vi bo i Göteborg och dricka latte på något mysigt café. Jag ska ha jobb och allt sånt med,må bra. Skaffa kompisar och göra saker. Drömma kan man väl göra.

Annars så har jag denna helg hunnit köpa lite saker. (JAG VET JAG VET,AJABAJA). Men jag fick unna mej dom här sakerna,ska inte köpa mer nu,lovar.
Nya tunnlar till öronen,himla bra och praktiskt! Ny uppsättning av svarta piercingar plus en större töjning till septum,oxå behövliga saker! En t-shirt,MED SUPER MARIO. 100:-,kom igen! Och så ett par...skor...igen... Men jag behövde dom för att... Dom var fina och är av mitt favoritmärke? Ska inte köpa mer skor nu,inte förens till hösten/vintern. Lovar inget,men ska verkligen försöka,på riktigt.
Vill handla massvis men har varit skitduktig att jag inte köpt något annat! Har velat men har stoppat mej själv,bra va? Jag försöker iallafall,ett steg i rätt riktning. Eftersom alla andra steg jag tar är åt helt fel riktning. Kanske borde köpa en kompass eller använda min GPS i mobilen. Tss.

Mina favoriter. Kärlek. (Dom nyinköpta är av samma märke och sort. SÅATTEH)


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin