Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

You make me insane

Nu är jag lite småglad. Fick mina skattepengar idag vilket betyder mer pengar vilket betyder att jag kan göra saker vilket innebär: Inte sitta hemma och försöka dö varje dag. Bra va?!
Vad jag har små planerat är att dra till Linköping den 24:e för att dra på Rixfm festivalen. Vill draa till Göteborg på söndag för att dra på Rix där med men det där med tåg är inte det bästa. Ingen som helst lust att slagga hos farsan. Vill även till Gnosjö imorgon för att kolla på Ulrik. Igen. Känner ett starkt behov av att träffa honom igen för att våga lite mer denna gången. Var ju världens pussy förra gången och pep fram ett ynkligt hej. Dock så känner jag ingen som lyssnar på honom så det suger lite. Men Linköping blir det nog. KANSKE Göteborg. (vill)
Den 25:e blir det party och antagligen Arvika i slutet av aug,får kolla på det. Vill inte sitta hemma mer,kommer sjunka lägre än vad jag redan gjort (går det?).
Längtar lite till måndag då jag ska kila till banken och skaffa E-leg så jag kan beställa ny dator och tv. På tiden. Ska fira att jag blir av med denna då,göra en riktig brakfest haha. Och äntligen ny tv. Min jag har nu är typ från 80-talet och börjar ge upp lite. Den får bli min sovrums tv istället,vill aldrig slänga den. Vi har varit med om så mycket jag och han.
Jag ska inte se fram emot saker för mycket,då skiter sej allt bara. Ska försöka leva i nuet och inte göra dumheter. (inbilla dej inte saker idiot.)
 

Sommaren är förövrigt väldigt slut. Jävla höstlöv på hela marken. Skitsommar,hatar dej.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin