Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

HYPED!

Kort och gott om gårdagen,ska försöka.
Jag köpte en t-shirt och drog på mej den innan spelningen,efter alla dessa år så äger jag äntligen en Mindless self indulgence t-shirt. Lycka!
Förbandet till MSI var sjukt bra och kallade sej Julien-k och var från Kaliforniern. Det var förvånansvärt många folk där då jag trodde att det skulle vara jag,syrran och 5 till typ haha. Och en salig blandning på människor,sjukt kul att se.
Anyways.. Jag fick se MSI live och känslan går ej att beskriva,man måste uppleva den själv. Om ni har någon idol som ni älskar extra mycket så kan ni sätta er in lite i sitsen att få träffa den efter så många år. Men upplevelsen att se dom var amazing. Hur gärna jag än vill förklara hur det var så går det inte.
Vad som gjorde hela kvällen bäst var att jag fick prata med dom,allihopa. Jag fick krama dom,fick autografer,jag dansade med sångaren och han sa då "Oh,you smell so good!" och så sniffade han på mej medans vi dansade. Okej,fatta känslan? Nej,det gör ni inte. Han själv var utan tröja och genomsvett,jag sa fnittrigt "You too!". Sen dog jag för en stund. Jag fick en puss av gitarristen när jag kramade honom,en riktigt blöt och slaffsig haha. Ena vakten kollade på mej när jag stod vid scenen efter spelandet och sa till ena roddaren att plocka upp något som låg på golvet och pekade på mej. Då gav roddaren (som var sjukt snygg) mej ett plektrum som dom spelat med. ÄRLIGT! Han gav mej en såndär ; ) blinkning med ena ögat och vakten gjorde detsamma när jag sken upp och sa tack. Världens bästa vakt? Ja.
Grejen var den att hela bandet var ute på golvet och pratade,skrev autografer och tog kort efter deras spelning. Hur många band gör det liksom? Så något jag aldrig trodde,aldrig ens kunde drömma om hände. Att jag fick prata med allihopa,krama dom och känna verkligheten. Det var helt galet.
Och när jag skulle be Jimmy(sångaren) om en autograf så råkade jag tränga mej före en annan utan att tänka på det. Han skrattade och sa " Oh,we got a cutter here,you're a cutter! Good job" och så signade han mej istället för den andra,haha. Så efter spelningen fick jag med andra ord träffa mina absoluta idoler,obeskrivlig känsla.
Under spelningen så blev vi filmade av sångaren som ville att vi skulle sjunga Happy birthday på svenska. Dom fattade inget när vi sjöng men kul var det. Fick se hans rumpa,alla fick se den då han ställde sej och drog ner byxorna för oss. Han svor och var så dryg,JAG ÄLSKAR HONOM.
Jag var även nära att dra ner honom från scenen när han stod framför mej och jag höll tag i hans ben och skor,det var inte meningen. Fick även den första kramen av basisten som är sjukligt snygg under spelningen,en lång oxå!
Skulle kunna rabbla i all evighet men det var så jävla fint alltihopa. Jag fick äntligen se dom live OCH träffa dom,jag är mer än lycklig. Euforisk.
Efteråt så träffade jag även förbandet som signade en affisch åt mej. Fick även en kram av sångaren som mer eller mindre tvingade syrran att ta ett kort på oss tillsammans som jag skulle ha på facebook,haha. Jag var även tvungen att LOVA att lyssna på dom på spotify,ocj jag har hållt mitt löfte. Dom ligger fint på min spelningslista.
Det sorgliga är att jag skrattade inombords över hur dåligt min engelska lät,speciellt när jag var nervös oxå.

Men vi avrundar med att säga att det var en utav dom bästaste dagarna som någonsin inträffat och det kommer bli svårt att toppa detta. Förövrigt den bästa spelningen jag varit på. Detta är vad som kallas LYCKA,okej då vet jag.
Bilder och videor kommer imorgon,min syster har dom än så länge. Men ni får en fin bild på mej och sångaren i förbandet så länge. That happiness I say,crazy.Så ah... Jag har träffat mina idoler i verkligheten,så.... AHJDHJKAJHSASHADDACNKL typ. Lycka!

Emmababe / 2012-11-06 @ 03:08:06

Äntligen va? ;)
Jag vill bara veta om du är så här nu, hur är du när du kommer att se Bieber sen? hihi!
Är glad för din skull!

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin