Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Borta bra men hemma bäst?

I'm home! Ruskigt skönt att få krama sönder katterna må jag säga,saknat dom så himla mycket. Tror dom saknat mej med,iallafall min lilla mammagris som just nu ligger i mitt knä och har legat på mej sen jag kom hem. Åh,blir så varm i hjärtat av att veta att någon vill ha min kärlek.
Hade iallafall galet roligt! Jag reste helt själv,fram och tillbaka. Fasen vad duktig jag var,klarade det trots ångest och nervositet.
Har varit med awesome människor,träffat massa nya,hoppat i vattenpölar,sjungt karaoke,druckit alkohol,handlat strumpor... Ja,jag handlade BARA strumpor på marknaden,tragiskt.
Jag var även en häst på krogen och fick ragg för att jag var så mystiskt. Hade ett hästhuvud på mej och ingen visste vem jag var,därav mystiken. Fick även ett ragg på tivolit av någon polack som skötte karusellen. Han spelade en låt enbart för mej så jag kunde dansa,awkward.
Bilderna jag sett på mej själv är inte vackra och jag minns inte hälften av dom? What the hell liksom.
Dock så har jag hela helgen kämpat emot mitt huvud och försökt att inte tänka men det går aldrig att stänga av,tyvärr. Slutade med att min mage kollapsade och jag spydde ut allt vad jag käkat i helgen plus såndär skum vätska som finns i magen. Sånt som gärna bildar magsår. Men det var kul ändå!

Så nu är jag äntligen hemma i min enkla boning med mina kära bebisar. Känns både bu och bä. Mår ju inget vidare alls så får se hur det går med saker och ting. Ska iallafall tvätta innan jag gör nåt annat,det behövs.
Godnatt och allt sånt. Ska dricka juice nu som är förjävla gott och jag lär pissa ner mej inatt yao.

(föreställ er en sjukt snygg bild här)


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin