Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

DANSA BONNE DANSA

Dagen har sett ut såhär mer eller mindre. Jag vaknade,kollade på tvn och sen slängde jag sjukt mycket skräp på tippen som jag samlat på mej. Läckte ut gammal öl i mammas mans bil,hihihihihhihihihi. Busigt. Hjälpte även syrran med sin nya soffa,hurtig jag är! Sen affären med henne och Sandra,köpte glass och juice. Jag älskar glass. Hatar när människor kommer med tröga kommentarer som "Man kan ju inte käka glass ute på vintern". Jo,för att det kan man. Glass kan ätas när,var,hursomhelst. Punkt slut.
Sen har jag suttit bänkad framför Xfactor som den mainstreama människan jag är. Något svennelikt måste jag ju göra trots alls. Min favorit kom med,han är bäst. Benny in my ♥.
Och så kollade jag självklart på Ulriks webserie som är varje fredag. Och han är lika fin som vanligt osvosv.
Annars så är läget som vanligt. Försöker överleva. Ser iallafall fram emot MSI och Justin. Blev kär i Justin igen,hur det nu går. Hans nya video,dog och så. Jag och min Bieberfriend fangirlade till den och vi är 20+,känns fint. Men nästa år får jag andas samma luft som honom och sitta i samma rum,INGA FEL. Min pojkvän. Jag har ganska många?...

Sitter i valet och kvalet att fläta i dreadsen. Är gött sugen nu när det börjar bli kallt. Maybe baby. Ska iallafall kissa,en sak som är säker.
It's friday,friday. No JK it's not cuz now it's saturday,saturday!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin