Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Dethär med sömnen....

08.15. Vid denna tiden brukar jag lägga mej men istället så sitter jag klarvaken med ångest. Har glott igenom 3 filmer på raken i hopp om att få bli trött,men icke. Har legat i sängen i 2 timmar och försökt,icke. Känns underbart,love it!
Filmerna var förövrigt LOL,Dark shadows och nya Spiderman. The amazing spiderman heter den va? Troligen. Jag försöker komma ikapp i filmvärlden,känner mej sjukt efter då det kommit så himla mycket nytt. Ska fortsätta ikväll.
Kan ju iallafall säga att Spiderman var grym vilket jag inte trodde. Hade inga förväntningar at all och kände att den skulle floppa totalt. Men den var fanimej bra och Andrew som spelar Spiderman är ju bara så jävla bedårande. LOL var okej,gillar inte Miley Cyrus så värst. Dark shadows var inte alls bra,där hade jag höga förväntningar och dom sket sej. Men Johnny är alltid grym,som vanligt. Synd bara att själva filmen inte var bra.
Avrundade allt med Ulriks serie och njöt av hans beautifulnesss som inte är ett ord men jag gillar att hitta på egna. För jag är grym. Badassness. Säg det 10 gånger på raken,just det!
Går och gråter och dansar till Gangnam style nu,jag vet inte varför. OPPA

Fin och sånt.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin