Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Gott nytt år?

Idag har jag flitigt plockat undan skit och dammsugat lägenheten,kudos till mej. Det var inte alls kul dock och det tog superlång tid för jag typ kröp runt och var allmänt död. Skulle oxå varit ännu flitigare och tvättat men bestämde mej istället för att träffa min vän en sväng,vilket var behövligt och mycket roligare än att tvätta.
Så jag har haft fullt upp idag och imorgon åker jag till Arvika vilket ska bli himla trevligt! Mindre trevligt att sitta på buss och tåg men det är bara o bita ihop.
Så imorgon måste jag upp tidigt för att fixa med allt annat,har inte ens packat och jag lär glömma hälften av grejerna som vanligt. Är även skeptisk vilka skor jag ska ha,haha. Har så många att välja mellan men får nog inviga mina nya älsklingar som är LILA och världens finaste. Dyra men totally worth it. Är det lugnt om jag tar med en extra väska med skor?

Är trött och vill sova men kan tyvärr inte. Trött i huvudet men kroppen vill inte sova så jag lär få (om jag har tur) typ 3-4 timmars sömn innan jag måste upp. Yey.
Nu tror även några jävlar att det är nyår och smäller raketer eller så är det någon psykopat som skjuter ihjäl folk. Skulle inte förvåna mej om det var det sistnämnda,det är ju nämligen Götene.Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin