Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hej

Sitter kutryggigt i soffan med en stationär dator på bordet. Har lånat syrrans som hon inte använder för att spela sims,vilket gick. Så jag har suttit i ett par timmar och spelat,sorgligt nog så har jag inte ens inrett huset klart ännu. Tar så jävla lång tid att få allt precis som man vill,men kul är det! Så nu har jag äntligen efter 2 år fått spela mitt sims3 som legat och samlat damm då min dators grafik suger pung.
Sen så hinner jag inte med denna,den är så snabb jämfört med min. Jag är inte van att hantera saker som faktiskt funkar.
Käkade tacos med syrran förut och kollade när Felix hoppade från rymden,typ. 39km upp i himlen iallafall. Var galet nervös när han precis hoppade ur och sen fick en snurr men han klarade sej. Han landade till och med skitsnyggt på marken. Idiotisk grej att göra,riskera livet för ett världsrekord. Men han är ju allt annat än feg iallafall,mod har den gossen. Var jävligt mäktigt att se!

Har ont i ryggen,som vanligt. Kollar på south park,dricker mjölk och äter russin. Jag gillar inte ens mjölk speciellt mycket men får världens sug efter det ibland. Hjärnan är skum.
 


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin