Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

surt.salt.sött

Vaknade upp urtidigt med halsont,blev jätte ledsen och somnade om igen. Låg och drog mej i sängen i 3 timmar,fråga mej inte vad jag gjorde. Har iallafall tur som har så fina pojkar att kolla på.
Har fortfarande ont i halsen och blir irriterad. Ska jag bli förkyld/sjuk än en gång när jag åker till Arvika? Jag är aldrig sjuk så skulle väl passa riktigt bra nu,varför inte.
Så jag käkar glass,det enda bra med att ha ont i halsen. Dock så är det nötter i och jag vet inte om jag tål dom eller inte. Men det märks väl om jag svullnar upp och kvävs inatt. Glassen är sjukt söt oxå för den delen,too much helt enkelt.

Har min man i knät,han fyller hela 1 år imorgon,sjukt. Det var alltså ett år sen jag hittade honom döendes på golvet. Men jag räddade bebis genom att ha honom mot mitt bröst och ge han värme. Och nu ligger han här i mitt knä och ger mej värme. Åh,min älskling.
Min andra katt fyllde ju faktiskt hela 2 år förra månaden (30:e augusti). Dom växer så himla snabbt men jag älskar dom bara mer och mer,trots att dom kan vara jobbigast i världen ibland. Men det är mina barn,och jag ska vara ifrån dom i en hel helg......... Ångest. Tycker det är sjukt jobbigt att vara borta några timmar från dom,åh kommer sakna ihjäl mej. Men tack och lov vet jag att jag har en bra kattvakt som tar hand om dom så jag slipper oroa mej.
Nu blev jag ledsen och ska gråta på min katt så han blir sur och blöt. Men han älskar mej ändå. Jag tvingar honom att göra det iallafall.Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin