Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

ÅH HERREJESUSMINGUD

Tänkte gå och lägga mej för att sussa men något sa åt mej att logga in på twitter,det bästa jag gjort på länge.
Gissa vem som kom online? Jo,Ulrik såklart. Alla brudar skrev som vanligt 45643 olika tweets till honom och jag hoppade på trenden,för han svarade på vissa. Jag har skrivit värsta fina och snälla sakerna till honom typ varje gång men fått /dissen hela tiden. Så när jag väl skriver en dryg random tweet,gissa vem som svarar? JO ULRIK MUNTHER! Skrev den lite snabbt bara för att,satte mej vid tvn,loggade in på mobilen och checkade som vanligt. OCH DÄR STÅR DET ATT HAN SVARAT MEJ,JAG BAH )(#"//()¤&)/!&¤(=)&¤(=!UHFHYOHADUOJADJKDAG/)"&/)&!
Tänk er att eran idol lägger märke till er och svarar just ER. Ja,just det. Så Ulrik svarade mej. Med ett drygt svar tillbaka,åh.... Vi är menade för varann,haha.
Anyways. Hjärtat åkte i halsgropen,pulsen slog i 110 och jag skakade och blev helt hyper när jag såg mitt namn framför hans svar.
Jag hyperventilerade och ringde syrran och lipade/skrek haha. Jag skrämde skiten ur henne och hon trodde nog jag skulle ta livet av mej eller nåt innan jag hade fått förklara vad som hänt.
Men allvarligt.
Nummer 1 på min lista är: NÄR JAG TRÄFFADE OCH SA HEJ TILL ULRIK.
Nummer 2 är: NÄR ULRIK LA MÄRKTE TILL MEJ OCH SVARADE MEJ PÅ TWITTER.
Ni fattar inte. Är helt överväldigad. Kommer absolut inte kunna somna nu......... Jag älskar dej år 2012,du har gjort så mycket bra saker för mej trots att det mesta varit dåligt. Men dom bra sakerna tar över och dödar dom dåliga. Så det skulle inte förvåna mej om jorden går under i år,bara för att jag fått vara med om bra saker för en gångs skull. Ska göra ett eget inlägg om vad jag fått vara med om år 2012. Året jag trodde skulle bli det värsta i mitt liv.
IALLAFALL. OMG. ÄR DÖD. (¤/=(¤=!/()%//(!¤(/!#

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin