Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Can you blow my whistle baby

Idag (egentligen igår men har jag inte somnat så är det fortfarande samma dag trots klockslaget) har jag varit överallt och ingenstans. Mitt bästa köp var alkohol vilket är tragiskt och jag har bara gått runt och varit orolig av ovissheten. Men det ser inte ljust ut vilket gör allt ännu jobbigare,fan.

Har varit vuxen och betalat alla räkningar,har pengar kvar och är glad. Har alltså pengar till marten så jag kan köpa massa strumpor och alkohol haha < Det viktigaste menar jag.
Ska köpa ett par nya skor till,BARA ett par till. Måste ha dom,nästan för fina. Nästa skor jag köper ska vara Supra,eller jag vill det iallafall. Ska äga ett par om jag så ska dö på kuppen!! Hatar mej själv att jag älskar skor,så jobbigt.


Titta vilken fin tisha jag köpte idag,typiskt mej....
Annars så har jag galet ont i septum efter min feta töjning,hoppas det försvinner snart,ganska irriterande då smycket är så tungt att det irriterar ännu mer. Får skylla mej själv när jag håller på såhär,haha.
Imorgon(idag) ska jag iallafall ha tjejkväll med 3 bra brudar,konsumera allt för mycket alkohol och dansa till gammal musik.

Ett till par i samlingen,vet inte riktigt hur många skor jag har atm. Vet bara att det är svårt att välja vilka man ska ha,haha.

janna / 2012-09-22 @ 13:53:02

Du har strumpor från marten på dig :D
janna / 2012-09-22 @ 13:53:02

Du har strumpor från marten på dig :D

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin