Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Dasa bala

Fick fundera ett tag vilken dag det var idag,tror jag kom fram till rätt... Det är onsdag va?
För i måndags hade jag ju dygnat,jag käkade middag med min syster och gick och la mej typ kl 18. Läskigt nog vaknade jag på tisdagen kl 15 typ. Så jag sov i 21 timmar utan att ens vakna en gång. Jag hade kunnat sova längre men min dörr plingade så jag vaknade,thank god. Sov i typ ett dygn och har suttit helt jävla död hela dagen. Skulle kunna sova ytterligare ett dygn. Ser ni vad tabletterna gör med mej? I'm a zombie for crying out loud!
Men jag har hållt mej vaken,fråga inte hur. Ska nog sova snart,om det går dvs. Hoppas på att vakna någorlunda tidigt imorgon isåfall,inte sova 21 timmar igen. Isåfall blir jag rädd. På riktigt.

Taggar iallafall Marten nästa månad,är sjukt peppad! Ska bli så skönt att åka härifrån,träffa härliga människor,shoppa massa,dricka alkohol och åka karuseller. Behöver det so bad!
Sen så är det inte långt kvar till Mindless Self Indulgence,omgomgomgomg. I november smäller det,kommer dö. Och det är inte alls långt kvar till Justin. Snälla världen,gå inte under nu. Detta är verkligen once in a lifetime. Låt mej få se Justin,vara i samma rum som honom och andas hans luft innan. AMEN.

Jag må vara asexuell men kinky sex med denna grabben tackar jag inte nej till. OMN.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin