Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jag vet inte varför...

Ska ta upp en jobbig grej för mej nu men som ingen kommer förstå.
Börjat ploppa upp på nätet om Nicklas som är försvunnen och när jag såg detta förut så brast mitt hjärta. Jag hade en huge crush i honom 2009 när han medverkade i idol och följde honom även efter det. Jag fick även se honom i Göteborg en gång när jag var där men var för mesig för att våga gå fram så jag såg honom bara på håll men hjärtattacken som inträdde då var galen.
Han tynade bort efter idol som alla andra som är med där och jag fick för mej att kolla upp honom typ förra året,bara på skoj. Då hade han värsta vuxit till sej och var i Australien om jag minns rätt. Jag kommer ihåg att jag läste och kollade hans vloggar 24/7 förr,värsta kär.

När detta helt plötsligt dök upp fick jag världens chock. Och som det ser ut just nu så är det inte ljust,lutar åt självmord,när man läser om det. Men det behöver absolut inte vara något sånt,jag ber till gud att det inte är så.
Det är så jävla hemskt. Familjen som inget vet,bara får vänta. Att inte veta.
Jag mår ärligt talat dåligt över detta. Och att läsa om vad dom hittat/spår osv,gör mej ledsen. Jag tycker sånthär annars är jävligt sorgligt men jag blir aldrig ledsen om jag inte själv känner människan. Så jag vet inte riktigt varför detta tar så hårt. Bara gör det.
Så jag hoppas tamejfan att han bara har stuckit till en kompis i Pajala för att komma ifrån skiten och att allt annat bara är någon sorts undanmanöver eller vad det nu heter.
Fan.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin