Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Let's go to the beach,beach

För att trotsa mitt enformiga liv ett tag så var jag med min bff idag! (egentligen var det igår men jag har inte somnat ännu så det är tisdag tills jag somnar fuckers) Saknat henne som en tjock unge som saknar kakor,galet alltså. Götene är världens håla men när hon är här så blir det plötsligt kul att vara här. Men när hon åker så är det lika miserabelt som vanligt. Men vi hade kul,kanske för kul?

Saknar mamma,gamla mamma,den riktiga mamma. Jag har ju i stort sett ingen kontakt med henne längre. Inte det att jag bett henne dra åt helvete,jag har bara tagit avstånd och gjort henne till en helt vanlig mamma. Hon är inte längre MAMMA,hon är mamma. Hujedamej vad jag saknar våra hyss. Men eftersom hon för andra gången valt ett svin framför sina barn så tänker jag inte slicka henne i röven trots att jag egentligen behöver hjälp med det ena och det andra. Sitter hellre fast här utan hjälp. För man ska inte kunna äta kakan och ha den kvar. Hon vet att hon kan göra vad fan som helst och barnen står kvar där fortfarande,så jag fick väl ingripa och ta avstånd. Men tror knappast hon fattar eller bryr sej. Sorgligt.
Längtar tills jag flyttar. Om det fortsätter som det gör så bor jag antagligen i Värmland nästa år,coolt huh? Vill ju bo i Gbg men jag känner mer folk i värmland så jag får ta ett steg i taget. Måste bara få ångest deluxe och ringa min kontaktperson på LSS så jag får försöka få fram vad jag vill. Måste hitta någon passande skola i karlstad/närheten och hon kan hjälpa mej med sånt. Håll tummarna att jag ens kan ringa till henne till att börja med. Åh,vill vara normal i huvudet. Hur svårt ska det vara att ringa? Egentligen? Jesus Maria,du är fruktansvärt kass Fröken Madelene. - I'm kass and I know it. untz untz untz


janna / 2012-09-19 @ 18:28:21

Då kan vi leka massamassa mycket.

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin