Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

måste börja komma på coola rubriker

Tror jag var och handlade idag,eller igår. Jag somnade i en timme förut och hela min verklighetsuppfattning är skev just nu.
Handlade i onsdags,igår. Eller idag för jag har inte somnat ännu. Skärp dej. Onsdags.
Ska handla idag oxå tror jag. Ett på listan är elastisk snodd eller vad fan det heter så jag kan göra mina jävla armband som kommer bli fucking asfina! Alla kommer bara "Åååååh,Maddiiiiis..........." Och jag kommer "eheheheheheh".
Är arg över att tabletterna inte gjort mej trött ännu,borde bli lite trött iallafall för jag vill inte vara vaken. Och jag kan inte längre sova i min säng,den är obekväm,allt i sovrummet är obekvämt hur jag än gör. Det är nog spöket som håller mej vaken,den vill nog inte vara ensam för den ska knacka varje jävla gång jag ska sova. Men den lyssnar oftast när jag säger till den att vara tyst,så vi förstår varann lite antar jag.
Så jag spenderar natten med att skriva och filosofera vilket är jättebra eller inte. Ska köpa fucking alkohol för att jag är 20 och kan,och för att det är jobbigt gott. Himla tur att jag har så kass ekonomi så jag inte kan bli alkohlist. Fast är inte så sugen på att bli det då jag såg en riktigt packad gubbe utanför ICA som skulle cykla. Slutade med att han ramlade,slog huvudet i stenväggen och bara satt där. Och nej jag hjälpte honom inte för att han valt att leva sådär och han var inte skadad,då hade jag hjälpt honom,är inte helt hjärtlös. Fast han såg ut att ha ett roligare liv än jag ändå,vilket är tragiskt. Måste köpa en cykel.


Btw,grym ny funktion med instagram,blogg.se!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin