Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Seriously?

Skrev ett inlägg förut men blogg.se hade bestämt dej för att göra såndär driftskit precis när jag skulle publicera det. Blev jätteglad. Tur att det inte var långt och så.

Har suttit och glott på VMA's hela natten-morgonen. Gött besviken osv. Justin Bieber vann inget,han var inte ens där. One direction vann i alla kategorier dom var nominerade i. Roligt är att MTV bara twittrade om dom osv,dom var gullegrisen. Allt var fet riggat! Chris Brown vann över Justin? I mean,he's so last year. Riggat.
Är inte arg,bara frustrerad över hur pantade dagens människor är. Skakade huvudet hela tiden över hur fan folk var klädda. Vi kan gå tillbaka till typ 34324 år f.kr så alla kan få gå nakna istället. Det är ju det dom verkar sträva efter. Det och att se ut som fula mänskliga påfåglar. Ja,herregud... Hoppas detta försvunnit innan jag får mina barn,jag vill inte låt dom växa upp i dagens samhälle. Det är ju fan pinsamt.
Är så jävla glad att jag kan säga att jag haft en barndom. Det kan inte dagens ungar. Sorgligt.

Ska tvinga mej till sömns nu,dansade nyss till Boyfriend på MTV. Lär få hoppa i sängen ett tag innan jag kommer kunna somna,får köra på typ "Girls just wanna have fun". (Eller Super bass med Nicki Minaj som helt random började spelas upp i mina lurar...)
Påtal om random. När jag slog på datorn förut och tryckte upp spotify UTAN att klicka på någon låt och play så började Soldiers spela. Bara sådär. Kollade på tv och så hörde jag Ulriks fina röst och blev ganska paff,det måste spöka här. Och spöket gillar Ulrik. Bäst för den då mitt rum är tapetserat med honom. Duktigt spöke.Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin