Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

What is this?

Vill ha fredag typ nu innan jag dör. Kommer sätta klockan bara för att gå upp och kolla på Ulrik. Yeah,you heard me. Hans nya serie börjar på fredag,kommer dö lite. En hel jävla fucking serie bara om Ulrik,dör på riktigt. Håller tummarna som 99,9% av hans fans att man får se en inblick av hans tröjlösa liv. Ni vet när han byter om lite snabbt och kameran råkar vara där och dom har glömt att redigera det. Hur bra?! Orkar inte leva........ En serie om Ulrik,akjfjsajdkajf...........
Nästa fredag!!!111
IIIIIIiIHHHHHhhh jdfhkjdfj ()/&#")&!="¤(==. Har väntat i hundra år på skiten. jnfjknfosaonfwe..........
Okej,har fangirlat klart nu.

Har inte hittat min laddare än så får ladda mobilen via datorn fortfarande vilket inte är så skitbra. För det tar dubbelt så lång tid att ladda den. Fattar inte vart fan jag lagt horan. Ska aldrig mer städa,det är sånthär som händer då. Har jag stökigt så vet jag iallafall vart alla grejer är.
Åh jag vill bo hemma. Orkar inte ha egen lägenhet och massa ansvar. Är inte vuxen nog,jag var inte vuxen nog när jag var 17 år heller. Jag skiter i om jag är 20 och ska vara vuxen,jag är inte det. Mitt huvud fungerar inte som vanliga 20 åringars. Jag kan inte ens ringa ett samtal själv hur gärna jag än vill. Rewind och pausa barndomen tack.
Men allvarligt talat. Just kidding,jag kan inte vara allvarlig. Wopidooooooooo. Godnatt.
Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin