Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

48 crash

Ska snart,alldeles strax som Emelie säger slinga håret på min moder. Färgen som blir kvar får jag till min lugg som är lite smått orange just nu. Egentligen ska jag inte färga mer,eftersom luggen går av när håret är blött. Inte så jätteskönt men vad ska man göra? :)
Emelie är oxå här hos mamma,fast hon ligger o sussar i mammas säng just nu. Och nästa torsdag får mamma nyckeln till den nya lägenheten,så då blir det flytt! Och jag vet inte vad jag ska göra med mina grejer. Har inte ens tomlådor till att packa ner skiten,så det känns ju underbart!

Dom här skorna ska bli mina om typ 1½ timme. Väntar på att dom ska gå ut på tradera,min älsklingssida! Och jag dog när jag såg skorna,jag älskar lite udda skor,sådär konstiga färger osv. Och dom här är perfekta! Så vi får hålla tummarna att jag vinner dom fan!

 

Jag blev hur glad som helst när jag kollade hur mycket pengar jag har kvar,tänkte att jag hade ungefär 2000 kvar eller något. Men det visade sej att jag fått in mina pengar från soc så jag är gött rik nu! Därför ska jag också köpa en kamera,eftersom min andra är gammal och vill inte starta. Så en 12 mp FUJIFILM får det nog bli.

Jag känner mej ändå lite glad mitt i allt elände,fråga mej inte hur eftersom jag har inte den blekaste!

BTW jag och Emelie har startat en ny blogg vars namn är partybuddies.blogg.se! Alltså en festblogg där alla vi festar med som vi kanske knäpper lite kort på hamnar. Kan bli en jättekul grej minsann! :)Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin