Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Can't fall asleep

Som rubriken säger,varför i helvete kan jag inte sova? Jag är inte ens trött som jag brukar vara vid den här tiden,så jävla tråkigt! Ska ju upp ''tidigt'' imorn(idag) för att leka med Sabamannen! Tänkte glo på lite skor oxå eftersom jag är en sko-oholic! ;) Jobbigt men jag älskar skor. Och jag behöver ett par nya i form av DC,etnies,adidas osv.. Mina förra DC hade jag i 3 år,ÄLSKADE dom! Finns tyvärr så mycket urval när det gäller skor så att jag blir helt galen och vet inte vilket par jag ska köpa. Men på listan nu är det iaf VITA eller flerfärgade, mer pastellfärger, älskar det!

Och jag fann nyss min internetdosa som vart borta ett tag,han gömde sej BAKOM byrån, hur fan kom du dit? Huvudsaken är iallafall att jag hittat dej och kan slösa mina värdefulla pengar! På tal om pengar, ska till soc den 30:e tror jag det va o ta med kontoutdrag,SUCK! Hoppas dom inte ser mina extra 1300 jag fick in förra månaden,eftersom det räknas som inkomst och dras då av tills nästa gång. Men har jag tur ser dom det inte eftersom det är 1 månads kontoutdrag dom vill ha så jag håller tummarna!
random så lyssnar jag på darin och tycker han är helt okej,men läskigast är att ja tycker han är så äckligt snygg :( Varför måste alla bögiga sångare/skådisar vara så heta? Det irriterar mej så jävla mycket. Jag menar, det finns inga lika snygga ute i verkliga livet som INTE är bögar. Och om det finns någorlunda snygga så har dom tjejer eller är dumma i huvudet. Varför finns det inte bara en mellantingkille? Don't get it!

Slut på natt-tjaffset innan det går allt för långt. Jag har faktiskt alltid ett eller fler nattämnen,sånadär dagens i-landsproblem. Kanske borde göra ett sådant ämne...


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin