Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Halsont och kåta rådjur


Jag har nyss tvingat i mej en bajsglass som smakade bajs. Gammaldags Gräddglas med jordgubb/vanilj. Smakade bara surt och jag vill spy,men har dock för ont i halsen för det :( Jag vill ha riktig glass,god! Jag kan väl åtmindstone(ja vet inte hur fan det stavas) få käka god glass när jag inte kan äta vanlig mat,sug!
Jag är sur. Sur på min hals,sur på alla lådor och saker som ligger på hela golvet,sur på min obäddade säng som bara står där o ser jobbig ut,sur på att jag kallsvettas 2 gånger per minut,sur på allt helt enkelt.

Jag vill färga håret med,till massa olika jävla färger. Jag är trött på att ha denna hårfärgen nu,jag är trött på att vara mej oxå för den delen! Jag vill fixa om hela bloggdesignen, flytta till eget och styla min egna lägenhet med mina saker. Jag vill ha mitt förbannade körkort oxå,för jag kan köra och kan alla dumma regler. Whine whine whine...
Seriöst.. jag vill sluta röka med,men är för lat för det. Jag ska dricka på lördag med, fuck chaufför! Knulla ska jag oxå göra för jag bryr mej inte. öööööööööööh.
Jag går o dör lite nu.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin