Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

I have no regrets

Igår(onsdag) var så jävla bäst! Jag och Sabina drog till Skövde som planerat. Väl där träffade vi en snubbe vid namn Alex som inte var som han skulle. Vi drog till systemet och köpte på oss gotti och satt en stund i parken med en annan alkohlist,Stig! Fan vad kul vi hade! Efter några öl drog vi vidare till Ryd,rena blattehålan. Alex slaggade hos någon brud där så vi skulle fortsätta dricka där och även tatueras lite. Fast när vi väl kom dit var bruden inte hemma och vi satt i en utegång(utanför hennes dörr) och söp oss redigt fulla. Efter ett tag ville vi in,jag var aspissnödig så vi pajade fönstret och hoppade in! Jag hann dra på toan sen var vi tvunga o hoppa ut igen så hon inte skulle upptäcka att vi brutit oss in ,åh vad luriga ;)! Efter någon timme eller så kom hon och två andra,inte en jävla aning vilka dom var men vi kom in o fortsatte dricka med dom. Sen drog jag och sabina till bussarna,tjatade med ett gäng blatteungar om att det var dåligt o röka,och satt sen hela vägen från ryd till centrum o tjöta om seriösa saker. Helt vrickade! Fick även se lite boobs och snopp,fast snoppen kunde kvitta! höhö.
Morsan hämtade mej i skara och verkade inte så skitglad över att jag drack en onsdag men det är ju lilllördag så att. Mcjude /donken blev det oxå på hemvägen,tack mamma! Jag däckade nästan direkt när jag kom hem till mamma,sjukt trött.

Alex hade fetaste tatueringen! (no kiddin,det är en riktig tatuering)


haha,jag och Sabina. Vi var inne på någon toalett ganska aspackade!


coolingen själv!


mobilnördar!

Dagens köp(onsdags) blev 5 pack barbapappastrumpor och massa cigg! Fick och ett blått nagellack av Sabina,naw gulligt va? :)
Imorgon,eller idag (fan vad jag rör ihop dagarna?) ska jag till Emmababe och förfesta sen dra vidare till bowlingen<3! Usch vad jag saknat det stället och nu äntligen blire partaj! På lördag blir det ju Lerdala,är dock bjuden till Uddevalla cruising och Stagedoor spelar i Lidköping, dilemma? Nemen,jag har redan lovar Lerdala att komma,nykter som onykter.

Just det, videoklippet ifrån tisdags kommer upp nu med,helt ovärt men kul grej :)


Ha't fint!

Emma / 2010-08-22 @ 14:26:54

Blev ju ingen bowling :(

Btw, det är lekplatsen i Skara va? :)

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin