Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Killing a boy

Jag har legat i sängen hela dagen,tog mej ut för att kolla posten men väl inne igen spydde jag och la mej under täcket. Detta har kommit så olägligt! Idag var jag sugen på den nya nattklubben i Skövde, Vibe. 19:- ÖL 19:- Shot... Plus att det är matfestivalen samtidigt. Men nerå,jag ska få pinas långsamt här istället med smärta.Och imorgon är det Axvalla marknad och lidköpingscruisingen.
Jag menar.. Ska jag inte kunna gå på något av det pga min äckligt sjuka kropp? Jag har aldrig tagit mej till marknaden trots att jag bott här i typ 10 år. Och cruisingen har jag inte missat sen jag drog dit första gången. Detta är ju höjdpunkten på sommaren förfan! Om min orkeslösa kropp kan sluta vara en fitta så kan jag dra till marknaden iallafall. Halsen kommer jag inte kunna dricka på,jag lär gråta av smärta. Fast det är ju jag.. Jag lär ju trotsa allt och dra o supa ändå! suck..

Jag har kommit in i min ''köp saker Maddis så blir du lycklig'' period,igen! Kollar internetsidor VARJE dag,minst en gång i timmen för att se om det finns nåt kul att köpa. Har fått hem mina två t-shirtar från Dunken idag,men har inte orkat ta ut dom ännu. Och igår,eller inatt köpte jag en till t-shirt med Familjen och deras låt Det snurrar i min skalle. Jag älskar den låten lite lätt. Ett 3 mobiltinternet har jag oxå beställt ja,och imorn på marknaden lär jag ju slösa några extra hundra.


Mina pärlor!

Nästa klädesplagg får bli brallor eller munkis/ziphood. Gött sugen på att slösa upp alla mina pengar på kläder och skor. Men försök,inte slösa...


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin