Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Teenage dirtbag baby

Jag har kommit på att jag har en fallenhet för killar med utländskt påbrå. Det här med mörkare hy(inte svart utan bara lite mörkare än oss svenskar) större och mer skarpare näsor, helt ärligt så tänder jag på näsorna,när dom är smala,raka,skarpa...haha jag är ju patetisk. < för bara nåt år sedan skulle jag aldrig kunna tänka mej en utländsk kille,jag var ganska rasistisk och en fitta.Jag har faktiskt alltid tyckt att Zlatan varit snygg,don't hate! Mitt turnummer 10 kommer faktiskt ifrån honom,sen han spelade i sverige för några år sedan med nummer 10 på tröjan,haha! Det visste ingen faktiskt!
Och den andra killen som är Ian Watkins,sångaren i Lostprophets är så djävulskt snygg!
Jag har faktiskt en väldigt speciell smak när det gäller killar och tjejer,många gillar magmuskler,stora bröst,fint leende,rumpan osv.. Men jag gillar tänder,ögon,händer,näsor och hår. Och inga sånadär badboys(som man ser att dom är) utan dom där nördarna. Som t.ex ...


Elijah Wood! Sen första gången jag såg Sagan om ringen,alltså år 2001 har jag älskat denna killen. Jag har varit störtkär i han i alla dessa år och kommer fortsätta vara det för han är faktiskt en utav dom vackraste killarna som finns,the end!

Sean Whalen som yngre. Jag tycker han är as snygg! Där kommer tänderna in i bilden,haha.

Zach Braff kan ingen säga emot,han är ju bara så jävla söt!

Jon Heder som oxå är känd som Napoleon Dynamite är also ashet!

Smaken är som baken som mamma brukar säga,och trofan att det stämmer med!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin