Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Wish right now

Nu har jag fixat och donat lite,gjorde inte så mycket på designen men la till lite smått,fortsätter la kanske imorn efter jag kommit hem från skövde. Kommer vara helt död för måste gå upp 09 för att hinna med buss och jag har inte lagt mej än + är inte ens trött,börjar bra detta!
På onsdag ska jag leka med min Sabina som jag inte träffat på 100 år. Usch vad jag saknat henne!

Idag har jag mer eller mindre inte gjort nåt känns det som,fick ett blodsockeranfall förut när jag skulle slänga i en tvättmaskin. Jag kunde inte göra nåt o bara skakade,men fick en chokladbit och dextro nånting iallafall! ;) Ska jag börja få sån skit på allt detta så slänger jag mej nånstans där det inte är så skönt. Räcker med att jag går o grubblar på lägenhet,mitt liv o andras. Min fd katt var nära o ta självmord förut,hoppa ut genom fönstret på övervåningen men kvick som jag är (som superman lite) drog jag ner henne,hon blev lite småsur. Hon är gravid oxå,fet och stora tuttevårtor,jävla horkatt! Hon kanske skulle hoppat ändå? Nej.. Hon är ganska söt ändå.


Nostalgi,detta jättefräscha kortet togs på natt/morgonen då jag dygnade till Ullared. Det var en upplevelse! Kanske ,om allt går som det vill så drar jag dit i september med Emma babe!


Det är syster som har printat och det var inte det vackraste! Men där står vi i den lilla rutan och är beredda att kila in på Ullared ännu en gång. Övertrött,skabbig,trött,och bara helt borta gick jag där,åh vad jag vill tillbaka! Allt är så billigt att man bara vill stycka någon. <psycho.
Jag hoppas på det bästa iallafall!

Emma / 2010-08-17 @ 22:52:52

Na na na na na na na na na SUPERMAN! ;)

Jag vill att du & din syster ska med, ni måste med! Ångrar att jag inte frågade er istället :(

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin