Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Desire

Usch vad jag saknar Arvika och alla fina människor. Jag saknar alla muskler jag fick av att jobba på festivalen,jag saknar alla övertrötta nattmänniskor som sjöng i komradion. Jag saknar våra fina allsånger när folk försökte sova. Åh vad jag saknar allt.
Jag är skitdeprimerad över att jag är ''hemma'' igen. Det suger så jävla hårt och man är tillbaks på ruta ett igen. Jag vill inte ha nåt socialt liv här,för alla människor är bara äckliga idioter. Tyvärr kommer jag inte ifrån skiten än på ett tag,men lite positivt är det att jag får pengar av SOC den 27:e!!! Dom räddar mej lite nu,och dom behöver bara prata med min gamla psykolog så får jag pengar för Augusti oxå,och framåt I hope.

Idag kära dagbok,förlåt jag skoja bara. Idag har jag iallafall vart i skövde och lekt o brummat bil. Jag är riktigt grym på att styla när jag kör förbi volvoraggarna,tss :D
+ Det är arvikamarten om typ 3 månader! Fan vad jag ska röja! Troligtvis har jag det jag vill ha då så allt ordnar sej! (det lät skumt huh?)  Och det blir nog Göteborg imorn,öööh vad jag ränner!

Helt sär bild o jag älskar den. <-Cp barn  |allmänt glad  ->alkohlist .
skönaste killarna från natt,och så otroligt söta! Jag ska gifta mej med båda,dom har inte så mkt att säga till om.

 Arvikafestivalen 2010

...jag har inte ord för hur underbart bäst det var!
Slet häcken av mej hela veckan med allt ni kan tänka er. Jag hade så förjävla ont i kroppen och fötterna så jag va så nära på att ge upp. Men nej, jag stannade och det var det bästa valet jag gjort på 18 år!
Va i jourgruppen i början,som betyder att man hoppar in lite varsomhelst och bygger oxå lite vadsomhelst. Det var hektiskt men väldigt kul. Efter första festivaldagen,alltså på torsdagen fick jag och mina 3 anhängare byta till NATT gruppen. Jag mådde skit piss att lämna alla från jour gruppen och jobba på natten istället var inte min grej. Men det visade sej vara det bästa någonsin!
Jobbade 03-10 på natten/morgonen o resten av dagen var man ledig. Så då fick man chans att se lite band,största delen sov jag för att orka med att jobba med dårar på natten! haha. Iallafall så blev alla som en stor familj på nattsäk som det så fint kallas. Jag har aldrig varit så social eller så glad som jag vart nu. Människorna på natt saknar jag så oerhört mycket,och jag hoppas verkligen att vi alla söker till natt nästa år med.
Jag ville verkligen inte att det skulle ta slut,men det gör ju tyvärr allt så småningom. ++++++++ jag träffade en så vacker kille... Jag svär,dragen o allt han hade, åh så vacker han är och åh vilken personlighet. Hoppas han joinar nästa år med ,tss..
Jag får inte ut i fingrarna hur jag känner osv. Jag vet bara att detta var det BÄSTA! men att nu komma ''hem'' och leva sitt vanliga liv igen suger. Back to the deprimerande stadiet and back to the skithåla. Jag vill resa bort igen,hela sommarn gärna. Men lite små svårt när jag har mina cepesaker för mej. ööö...

Till helgen kanske det blir Göteborg eftersom min fader och hans nya flickvän vill ha dit mej o syrran. Vi får väl se hur det blir med den saken. Jag ska oxå försöka ta mej till rättvik,yay komma bort lite. Jag vägrar att sitta här o ruttna,igen... + att jag nu ska söka boende i Lidköping,varför i helvete sökte jag i Götene? Men jag lär inte flytta på ett tag,bor med syrran som ska flytta in hit snart tills allt fixat sej med soc,LSS osv... Tja cepebarn! På tal om soc, mitt möte idag sög kuk och jag var tvungen att skriva in mej på Arbetsförmedlingen eftersom mitt sjukintyg är så jävla segt! Så då fick jag sitta i en jävla cam o prata med en gubbe som visade sej gilla Arvikafestivalen,huh? :o Jag får svar nästa vecka om jag får ekonomiskt stöd från soc iaf,och då får jag pengar från Juli och Augusti,lite gött! Men med min tur så...
Okej, nu har jag skrivit asmycket och måste verkligen skaffa ett liv. Men min ursäkt får vara att jag inte suttit vid datan på typ 2 veckor  *suicide* ! btw,innan arvikafestivalen var ja på semester med familjen,det var najs. + att jag är neger o har muskler nu. + att mitt hår blev väldans bra till slut. Garndreads,så.

nästan hela nattsäk gänget,ååååh vad jag saknar er!

Nu ska jag ha en slappdag i min säng framför en cepefilm kallad Kick-ass. Oj vad olaglig jag är som laddar ner :$. Aja,tjarå!Are you still there?

Okej,exakt en vecka kvar tills jag drar till min hemstad Arvika. Där stannar jag också i lite mer än en vecka för att umgås och jobba på Arvikafestivalen :D Jag,syrran och Johanna ska bo hos en kompis inte så långt ifrån festivalplatsen,Tack Emanuel! Jobbigast ska bli o packa,jag hatar det! Kan aldrig välja kläder,fifan :(

Och igår hände en grej som jag inte ville hända. Inte helt ovetande iallafall.. Jag vill träffa dej,men jag måste få veta det innan. Hade vart kul o få prata mej dej,och se lite vad du egentligen tycker o tänker. Eller ja,egentligen mest för att få höra din röst. Men nej, bajs på detta!

Ska börja med mitt hårprojekt idag med,tar la hela dagen kan ja tänka mej. Och imorn blir det nog Lerdala,storfesten. Rockabilly party med sköna människor, aja vi får la se hur det bliver!
Jag lär inte skriva på ett bra tag iallafall,så ha en skön sommar för det ska jag. Full o odräglig,boyah!


bloglovin