Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hey,here's the new one

Ojoj,ett stort hårprojekt är igång! Och det kommer bli a big surprise! Bara jag och syrran som får ta del av det,och ni andra som lär märka av det under tiden ''dah?''..
Men det kommer bli awesome! För jag behöver förändring,drastisk! Sen har jag oxå funderat på att antingen ta ut någon piercing eller ta nya. Yeah,jag har redan för mycket och alla som ser mej, ser mej som en ligist,en oansvarig ligist! Men här är en nyhet,jag är samma person som jag alltid varit, Maddis.

Jag slänger upp en söt bild Johanna tog på midsommar. Den är lite smålurig men fin. hoho. Jag lyckas alltid se ut som ett cp barn med down syndrom på bilder,små irriterande. well well.Tid för en idiot

Midsommar blev faktiskt väldigt lyckad. Jag och syrran drog till familjen och käkade middag där med dom och folk från arvika och massa andra,gottigott! Jag var full 15.20 när vi drog där ifrån vidare till syrran,ganska lyckat! Där fortsatte vi med mer sprit och en jävla massa skratt. Våra tre fina pojkar sminkade sej och klädde ut sej till tjejer,det var ingen vacker syn men ack så kul! Hela paketet hängde utanför när dom gick där med fina stringtrosor.
Iallafall,riktigt kul var det! Nu sitter jag och funderar på om jag ska vidare o festa eller om jag ska stanna hemma för en gångs skull! Har lägenheten för mej själv och kanske behöver lite ensamtid? Fast jag börjar redan känna den krypande känslan,och jag har bara varit hemma i någon timme.

Det blir till att börja packa ner massa skitsaker så fort jag får tag i lådor. Syrran ska ta över lägenheten och jag ska bo kvar tills jag får eget,efter sommaren ungefär eftersom soc är as sega! Men det blir la bra iallafall,i slutändan löser väl sej allt ändå. Säger man iallafall...''små grodorna,små grodorna''

Jag har snott familjens data lite nu när jag ändå är på besök. Fyllt i jävla soc papper o ränt i Lisch,så jag är gött trött nu. Men än är det inte slut. Måste kila härifrån snart o dra till syrran o Johanna,dit kommer oxå två boys från Arvika trakten som ska leka med oss i helgen,mums!

Ville bara önska er en glad midsommar,även fast det är helt ovärt,men ändå..
Glad midsommar önskar jag och lillbrorsan!
Just a small-town girl

Ändrade lite snabbt på designen, uppdatera om ni inte ser den nya. Jag stog inte ut med den andra, så blev en snabb ful ny sak.

Jag lever! Trots att jag aldrig skriver. Men det är ju faktiskt sommar och jag har börjat på mitt nya liv. Det känns riktigt bra faktiskt. Inget internet typ och bara fint folk. Jag bor inte hemma så mycket heller,flackar runt lite överallt men är mest hos syster. Klarar verkligen inte av att vara hemma,alla minnen och lukten sitter kvar i väggarna.
Jag kom hem idag,har inte varit hemma på 2 veckor. Det första jag gjorde var att slänga din tandborste,sen ta bort kortet du gett mig. Jag vill inte se det. För att ständigt påminnas av dej är riktigt jobbigt,och ganska svårt att bearbeta. För jag vill komma över dej,och bara ha minnen av det roliga vi haft. Men jag är fortfarande kär,det är jag. Och det är jobbigt för jag vill verkligen inte. Jag vet vad jag måste göra,och det tar emot. Men jag får bli ''gamla-mej''. För det är nog tvunget för att jag ska bli av med dej från tankarna. Så det är bara o börja!

En bra nyhet i detta är att jag fått jobb på Arvikafestivalen!!!! Ska jobba i jourgruppen och det betyder att jag ska få en fet t-shirt med texten SAFTEY på. Jag ska alltså ha hand om säkerheten och människorna. Sen får jag oxå hoppa in i alla andra jobb,så det ska bli riktigt kul! Har jag tur får jag nog stå framför scenen med alla artister. ohlala!
Och helgen innan det ska jag nog till västerås på cruising,därefter direkt till Arvika och va där i en vecka.
Sen flyter allt bara på,denna sommarn är det fullt upp och jag gillar det!

Och det bästa är; mamma ska flytta till egen lägenhet,och jag får hjälp av soc till egen lägenhet! Så efter denna sommar har jag antagligen ett eget boende och ett eget liv. Och ja, jag är så jävla stark!


Academy

Jag försöker verkligen,vara så glad utåt. Som att det inte rör mej ryggen. Men innerst inne är det ett uppror,det gnager och jag vill bara skrika ut,tårarna bränner dagligen innanför ögonlocken. Allt påminner mej om dej.
Allt har ett slut,antingen ett lyckligt eller ett olyckligt. Mitt slutade dessvärre olyckligt. Jag känner illamåendet,vill bara spy. Tanken att aldrig mer få se dej,att allt vi någonsin gjort bara är bortspolat,det gör så jävla ont.
Jag skrev tidigare i ett inlägg att jag inte skulle klara av att vara utan dej,men nu när jag är det... Jag vill bara dö och allt är skit.
MEN...
Jag har världens bästa vänner och familj. Utan dom,då hade jag inte klarat mej. Utan dej,klarar jag mej. Med ett ihåligt hjärta fortsätter jag. För som ett talesätt går, killar kommer och går,men vännerna stannar. Åh,vad det stämmer så bra.
Så istället för att fördjupa mej i min ångest och depression ska jag leva livet. Jag har en hel sommar på mej att vara lycklig och vara med dom jag älskar mest. Efter sommaren fortsätter allt,för jag är stark. Jag klarar mej själv!
Men tack,tack för 1 år och 2 månader. Det var det bästa året och du lärde mej saker jag aldrig vetat om. Jag har löjligt nog intalat mej förr att det blir vi igen.. Men nu, nej. Det kommer aldrig bli vi igen. Inte den närmsta framtiden.
Ha ett bra liv,jag önskar dej all lycka. För du kommer alltid vara det finaste gud skapat.

Tack kära vänner. Fan vad jag älskar er!

End of this story...
en ny saga kommer att fortsätta,inom kort.


Save me from myself
1. Fiskbullar med ketchup
2. Solljuset som lyser i ögonen på morgonen när man vaknar
3. Piercingar
4.Tatueringar
5.Jänkare
6.Människor som kan vara sej själva
7.Gamla disney VHS filmer
8.Supa sej jättefull och få minnesluckor
9.Cruisingar
10.Fota
11.Bubbelvatten med smak
12.Stora sängar med massa kuddar
13.När någon pillar mej i håret
14.Att bita på naglarna och skinnet runtom så det börjar blöda
15.Människor som får mej att le
16.Leka med sand
17.Köra bil
18.Få sina pengar
19.Resa i bil
20.Datorer med internet
21.Ljusslingor
22.Djur
23.Barney i How I met your mother
24.Kaffe
25.Mjukisbyxor
26.Hår
27.Värmland
28.Folk som sitter och spelar gitarr när man sjunger med
29.Min familj
30.Vara ute och gå och inte ha något mål
31.Hög musik
32.Gamla bilder
33.Människor med perfekta kroppar
34.Choklad
35.Snygga tjejer med push-up
36.Snygga killar med mjukisbyxor
37.Elijah Wood
38.Sticka ner armen i bränn-nässlor
39.Slå på saker och skada sej själv
40.Sola och bränna sej
41.Lukten av bensin och källare
42.Snacka skit om folk
43.Gråta
44.Öppna sår
45.Blod
46.Skor
47.Att vakna upp med någon man älskar vid sin sida
48.Reta döden
49.Lyssna på andras problem
50.Smärta


Jag vill slippa tänka. Tänka på dej och mej som inte existerar längre,tänka på min framtid som inte ens finns. Jag vill bara somna in och vakna igen när solen lyser och allt känns bra.
Låt mej vara stark,snälla.


Nevermind

Nevermind den sista texten jag skrev igår.

Jag ska nu dränka mej och aldrig vakna upp igen.


criss cross

När ens morfar som är runt 60-70 år börjar skriva på en sida som facebook att han är orolig över mej och tycker att mina uttalande på facebook är inte så jättebra eftersom det gör honom ledsen.
För det första, jag har inte någon som helst kontakt med honom eller min släkt.
För det andra,duger det att oroa sej nu? Vart var ni för några år sen då? Då man knappt hade mat för dagen och levde i en misär. Då fanns ni inte.
Jag är trött att bara få höra av folk när det passar dom,aldrig finns ni där när man som mest behöver det. Jag har ingen. Visst min mamma,hon finns där. Men jag klarar inte att lägga mina problem på hennes axlar,dom är redan nertyngda av andra probem.
Så jag är irriterad,och behövde skriva. Nu fick jag det ut världen.

Är iallafall kattvakt hos min syrra till på onsdag. Hon och hennes sambo är i gamla hemstaden Arvika och är hundvakt, lite ironiskt va?
Jag måste erkänna att det är lite skönt att komma bort från sin egna skit ett tag. Men jag mår illa,av tanken. Tanken att få detta begär,de vill jag verkligen inte. Då sviker jag verklige dej,och det vill jag inte. För du är den enda som får mej att le av bara tanken på dej. Jag vill inte såra dej för att min hjärna är fucked-up. Du är det finaste,mest underbara och vackraste som någonsin hänt mej. Jag kan seriöst inte tänka mej att vara utan dej,det skulle vara så skumt och inte alls stämma in någonstans.
Jag försöker tänka positivt,men det är inte alltid så lätt. Inte när man är,har varit och kommer alltid vara ett psykfall för samhället.


''för vi har tagit studenten..''

 

Alldeles snart ska jag dra iväg till Lidköping för att fira min kusin som tar studenten + krama en massa andra som tar :). Jobbigast blir att träffa släkten på eftergrejset sen. Jag hatar att vara så falsk mot dom och bara le,kallsvettas av bara tanken!

Så jag känner mej väldigt uppklädd,med rosa klänning och allt,ROSA !? Sen har mitt fina 70 cm hår kommit,det är så jävla långt så man kan torka sej i röven med det,jag skojar inte. Men snyggt äre! :D

 

Iallafall, Grattis alla 2010 studenter! Nu slipper ni skolan, om ni inte är dumma o fortsätter vidare! hoho :)Warbuddies

Jag är verkligen en deprimerande människa. Är det inte si så är det så osv...
Jag hostar upp tarmar och dylikt,så tillbringar jag dagen. Längtar efter närhet så det skriker om det,bara ha någon som håller om en,finns inget bättre när man är sjuk.
Men istället får man gräva ner sej i en hög av kuddar och täcken,tycka synd om sej är en stor grej just nu!
Eftersom jag lider av infektionsastma så förvärras allt när jag är förkyld/sjuk. Min hosta låter som ett ånglok och halsen rasslar sönder. Fan vad jag älskar allt som går emot mej,hela tiden!

Helgen var asbra. Först stekte och drack jag o nåra på båthamnen,sedan begav vi oss till någon annan båthamn med massa gräs o folk. Där spelade vi ölbrännboll och det var så jävla roligt! Min kondis sög ganska hårt men kul var det allt! Minns inte ens vilka,eller hur många vi var,bara att jag var jävligt full och såg dubbelt!
På kvällingen drog nåra till cruisingen i Liköping,det var lika kul där. Träffade en jävla massa som jag inte sett på 100 år och smög in med saba-mannen på krogen för att låna toan. Nej,riktigt skön kväll,lägger in bilder där nere sen :)
Fick sen skjuts hem och skippade motorgårn,fan 120 spänn sög lite. Men jag fick tillbringa resten av natten med en fin pojk,tack.

sötaste Victoria som snodde mina lite för stora tofflor!

 

Någon kompis till syrran,Jerry.

 

Linus-mannen och Naddis!

 

 

Världens skönaste människa i egen hög person, Tjittjat!

 

Sötaste Saiko!

 

Niklas lillebror Emil som ser exakt ut som han,fastän det är typ 7 år mellan dom.

 

Inte så kul o ta kort med min mobil men det duger ibland. Slänger bara upp nåra kort,resten ska upp på fb,dom där porriga. ;)

Piercade också vänstra ögonbrynet idag,ala me! Gjorde djävulskt ont,kanske därför man inte ska göra själv,aja lite sent tänkt!

 

Sen har jag bränt mej med,fast det där är lindrigt,nu är jag mer asbrun och flagnar,riktigt sexigt!

Slänger kanske upp en video sen när jag o syrran tar första doppet. Beror lite på hur naket det är,har inte kollat på den än :$. So long!say what's on your mind

we've run out of time
say what's on your mind
we've got nowhere to run
we were much too young.


I'm in love
and nothing else can
make me feel this way
now I'm lost not
much more to say
love is cold
kills your dreams


Jag känner doften av unket lik.
Doften som tränger in i varje öppet utrymme.
Man försöker skrubba bort det men likt förbannat sitter det kvar som en oönskad.
Varje litet sår man öppnar doftar rosor,tränger bort den unkna lukten.
Jag har inget kvar.
Jag vet inte ens om jag vill ha något kvar.
Vem är jag? Vem är du?

Försvinn bara onda saker,jag vill inte må såhär. Jag förtjänar lycka som alla andra. Jag orkar inte huggas ner gång på gång av dessa ting. Jag krossas,jag faller,jag går sönder.

Stanna hos mej,vad du än gör,stanna...


Paradise

 

För imorgon är det Lidköpingscruising! Och jag blir lycklig av tanken på fina bilar,sprit och mysigt folk!
Bilen på bilden är en Buick och ägs av morsans kille. Den är riktigt fin och jag lär åka i den ett tag. :)

 

Innan cruisingen blir det brännboll med folk,får hoppas det är uppehåll och att jag inte däckar direkt. Bränd är jag fortfarande,blev ännu mer igår då jag chillade i solen hos mamma. Där träffade jag oxå min morbror Ronny med familj. Jag svär,dom är världens coolaste! Värsta hårdrockarna,och springer på festivaler o spelningar. Tack o lov för att dom är mina gudföräldrar ;)!

Nu måste jag duscha och lukta gott för att sen packa o dra mej till syrran o hennes sambo. Där ska jag tillbringa min tid i solen och sova lite. Måste bränna den andra armen lite,ganska fult med bara en bränd arm!
jag saknar tiden

 

Sup lugnt,sola skönt,ha det bra!Rudolf med röda mulen

... så känner jag mej ungefär just nu. Näsan är solbränd och lyser fram i mörkret,likaså hela armarna,axlarna och halva brösten. Jag har kännt mej snyggare!

Igår tillbringade jag dagen med Mattias,Martin,Otto och hans hund Gizmo. Vi glodde på karnevalen som klasserna i gymnasiet har. Dom klär ut sej till massa olika saker och är fulla o går i en liten parad i stan,jättegulligt! Konstigt nog har jag vart lidköpingsbo men ALDRIG kollat på karnevalen, det har bara inte blivit av. Och det jobbigaste var att se alla mina gamla klasskompisar som var jätteglada. Jag kunde oxå varit där,men istället sitter jag hemma och lipar och har inte ens börjat 1:a ring...
Men det var kul,trots att jag är så osocial utan alkohol så funkade det ganska bra ändå.

Denna dag har jag,faktiskt inte med mening SOLAT! Satt bara ute och snackade med moder men poff så var jag visst solbränd,även fast inte solen var så stark. Klippt gräs oxå på deras åkbara,jag älskar att race:a med den och åka slalom. Sen lukten av nyklippt gräs,åh det är så sommrigt!
Imorgon hoppas jag på mer sol fast det skulle antingen bli regn så det blir nog kul o byta däck på min bil då! Ska besiktas på tors och däcken den har nu,mja... Dom håller knappt ihop,så jag kommer få feta fälgar o allt på den,tillfälligt dock. Kolla om det ens är någon idé o fixa till den. Antingen är det småfel eller så äre bara skroten som gäller :p.
Innan det ska jag upp ungefär 07.00 för att köra till Skövde. Min lillebror ska ta bort sitt gips och dra ut spiken han har genom handleden,och mamma klarar inte sånt så jag får vara ett litet stöd, för dom båda?

Sådär,känner inte ens för att lipa över saker nu. Jag har lipat tillräckligt och ett inlägg utan ''allt är skit'' går faktiskt. Jag mår fortfarande skit,jag har inget o leva för osvosv. Men det är fint väder iaf,det är ju bra!


bloglovin