Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

criss cross

När ens morfar som är runt 60-70 år börjar skriva på en sida som facebook att han är orolig över mej och tycker att mina uttalande på facebook är inte så jättebra eftersom det gör honom ledsen.
För det första, jag har inte någon som helst kontakt med honom eller min släkt.
För det andra,duger det att oroa sej nu? Vart var ni för några år sen då? Då man knappt hade mat för dagen och levde i en misär. Då fanns ni inte.
Jag är trött att bara få höra av folk när det passar dom,aldrig finns ni där när man som mest behöver det. Jag har ingen. Visst min mamma,hon finns där. Men jag klarar inte att lägga mina problem på hennes axlar,dom är redan nertyngda av andra probem.
Så jag är irriterad,och behövde skriva. Nu fick jag det ut världen.

Är iallafall kattvakt hos min syrra till på onsdag. Hon och hennes sambo är i gamla hemstaden Arvika och är hundvakt, lite ironiskt va?
Jag måste erkänna att det är lite skönt att komma bort från sin egna skit ett tag. Men jag mår illa,av tanken. Tanken att få detta begär,de vill jag verkligen inte. Då sviker jag verklige dej,och det vill jag inte. För du är den enda som får mej att le av bara tanken på dej. Jag vill inte såra dej för att min hjärna är fucked-up. Du är det finaste,mest underbara och vackraste som någonsin hänt mej. Jag kan seriöst inte tänka mej att vara utan dej,det skulle vara så skumt och inte alls stämma in någonstans.
Jag försöker tänka positivt,men det är inte alltid så lätt. Inte när man är,har varit och kommer alltid vara ett psykfall för samhället.

Janna / 2010-06-13 @ 04:55:02

Du vet väl att jag älskar dig oavsett hur cp du är? <3


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin