Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Just a small-town girl

Ändrade lite snabbt på designen, uppdatera om ni inte ser den nya. Jag stog inte ut med den andra, så blev en snabb ful ny sak.

Jag lever! Trots att jag aldrig skriver. Men det är ju faktiskt sommar och jag har börjat på mitt nya liv. Det känns riktigt bra faktiskt. Inget internet typ och bara fint folk. Jag bor inte hemma så mycket heller,flackar runt lite överallt men är mest hos syster. Klarar verkligen inte av att vara hemma,alla minnen och lukten sitter kvar i väggarna.
Jag kom hem idag,har inte varit hemma på 2 veckor. Det första jag gjorde var att slänga din tandborste,sen ta bort kortet du gett mig. Jag vill inte se det. För att ständigt påminnas av dej är riktigt jobbigt,och ganska svårt att bearbeta. För jag vill komma över dej,och bara ha minnen av det roliga vi haft. Men jag är fortfarande kär,det är jag. Och det är jobbigt för jag vill verkligen inte. Jag vet vad jag måste göra,och det tar emot. Men jag får bli ''gamla-mej''. För det är nog tvunget för att jag ska bli av med dej från tankarna. Så det är bara o börja!

En bra nyhet i detta är att jag fått jobb på Arvikafestivalen!!!! Ska jobba i jourgruppen och det betyder att jag ska få en fet t-shirt med texten SAFTEY på. Jag ska alltså ha hand om säkerheten och människorna. Sen får jag oxå hoppa in i alla andra jobb,så det ska bli riktigt kul! Har jag tur får jag nog stå framför scenen med alla artister. ohlala!
Och helgen innan det ska jag nog till västerås på cruising,därefter direkt till Arvika och va där i en vecka.
Sen flyter allt bara på,denna sommarn är det fullt upp och jag gillar det!

Och det bästa är; mamma ska flytta till egen lägenhet,och jag får hjälp av soc till egen lägenhet! Så efter denna sommar har jag antagligen ett eget boende och ett eget liv. Och ja, jag är så jävla stark!

Emma / 2010-06-24 @ 02:05:12

Det blev snyggt din nya design, gillar den! :)

Och jag säger bara grattis till allt! Till jobbet, igen, och att de kommer att hjälpa dig med lägenhet! Great :D Flytthjälp? Jag finns. ;)

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin