Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Tid för en idiot

Midsommar blev faktiskt väldigt lyckad. Jag och syrran drog till familjen och käkade middag där med dom och folk från arvika och massa andra,gottigott! Jag var full 15.20 när vi drog där ifrån vidare till syrran,ganska lyckat! Där fortsatte vi med mer sprit och en jävla massa skratt. Våra tre fina pojkar sminkade sej och klädde ut sej till tjejer,det var ingen vacker syn men ack så kul! Hela paketet hängde utanför när dom gick där med fina stringtrosor.
Iallafall,riktigt kul var det! Nu sitter jag och funderar på om jag ska vidare o festa eller om jag ska stanna hemma för en gångs skull! Har lägenheten för mej själv och kanske behöver lite ensamtid? Fast jag börjar redan känna den krypande känslan,och jag har bara varit hemma i någon timme.

Det blir till att börja packa ner massa skitsaker så fort jag får tag i lådor. Syrran ska ta över lägenheten och jag ska bo kvar tills jag får eget,efter sommaren ungefär eftersom soc är as sega! Men det blir la bra iallafall,i slutändan löser väl sej allt ändå. Säger man iallafall...Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin