Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Warbuddies

Jag är verkligen en deprimerande människa. Är det inte si så är det så osv...
Jag hostar upp tarmar och dylikt,så tillbringar jag dagen. Längtar efter närhet så det skriker om det,bara ha någon som håller om en,finns inget bättre när man är sjuk.
Men istället får man gräva ner sej i en hög av kuddar och täcken,tycka synd om sej är en stor grej just nu!
Eftersom jag lider av infektionsastma så förvärras allt när jag är förkyld/sjuk. Min hosta låter som ett ånglok och halsen rasslar sönder. Fan vad jag älskar allt som går emot mej,hela tiden!

Helgen var asbra. Först stekte och drack jag o nåra på båthamnen,sedan begav vi oss till någon annan båthamn med massa gräs o folk. Där spelade vi ölbrännboll och det var så jävla roligt! Min kondis sög ganska hårt men kul var det allt! Minns inte ens vilka,eller hur många vi var,bara att jag var jävligt full och såg dubbelt!
På kvällingen drog nåra till cruisingen i Liköping,det var lika kul där. Träffade en jävla massa som jag inte sett på 100 år och smög in med saba-mannen på krogen för att låna toan. Nej,riktigt skön kväll,lägger in bilder där nere sen :)
Fick sen skjuts hem och skippade motorgårn,fan 120 spänn sög lite. Men jag fick tillbringa resten av natten med en fin pojk,tack.

sötaste Victoria som snodde mina lite för stora tofflor!

 

Någon kompis till syrran,Jerry.

 

Linus-mannen och Naddis!

 

 

Världens skönaste människa i egen hög person, Tjittjat!

 

Sötaste Saiko!

 

Niklas lillebror Emil som ser exakt ut som han,fastän det är typ 7 år mellan dom.

 

Inte så kul o ta kort med min mobil men det duger ibland. Slänger bara upp nåra kort,resten ska upp på fb,dom där porriga. ;)

Piercade också vänstra ögonbrynet idag,ala me! Gjorde djävulskt ont,kanske därför man inte ska göra själv,aja lite sent tänkt!

 

Sen har jag bränt mej med,fast det där är lindrigt,nu är jag mer asbrun och flagnar,riktigt sexigt!

Slänger kanske upp en video sen när jag o syrran tar första doppet. Beror lite på hur naket det är,har inte kollat på den än :$. So long!


bina / 2010-06-08 @ 20:44:59

hehe d e MIN Jerry! :) min mammas kusin närmare sagt :D o d e jag som fixa så att han o emelie träffades. men kan ju inte få nog av kompisar :)
Emma / 2010-06-10 @ 20:18:25

Jag vill ha den bilden på Victoria :) Hon var ju så söt på den!

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin