Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Du är den skönaste jag mött.

Det gick jättebra på sjukhuset. Tanten som jag hade var supertrevlig och det var inte alls otrevligt när hon pillade på mina bröst och höll på,var helt naturligt.
Hon blev dock förvirrad när jag och mamma steg in,trodde det var mamma som skulle göra mammografi eftersom det inte hör till vardagen att 18 åringar är där och hänger,haha. Ont gjorde det oxå,när maskinen klämde sönder mina juveler haha. Men resultatet visade inget dåligt så jag är frisk :)
Snöovädret fortsätter och i Lidköping var det värsta stormen! Hamnade fan bakom varje jävla snöplog så fick köra 50 på en 90 väg. Och hamnade bakom en lastbil som kört fast mitt i vägen,stackarn. Fick oxå veta att mitt ex krockat,inte okej. :(
Innan jag gick hem i snöovädret hämtade jag posten och ramlade utanför trappuppgången med en kille,awkward! Vad är oddsen att ramla samtidigt som en helt okänd kille? Iallafall,vi kollade generat på varandra och skrattade. Hoppas jag aldrig ser han mer,det skulle bli sjukt pinsamt!

Har fortfarande inte hittat mobilsladden... Och kommer vara tvungen att lämna bort Brötis :( Han slutar inte kissa,han cepar så mkt. Så blir antagligen att byta honom mot en annan kattunge som är hos morsans gubbe. Känns förjävligt men vad gör man? Goare katt får man leta efter.... Kommer lipa sönder när jag lämnar iväg han,fitta..

Sluta våldta min hjärna... Det är inte meningen att jag ska tänka på dej.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin