Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Face drop

Ännu en dag där jag vaknar tidigt. 06.30 orkade jag inte sova mer,blev för jobbigt. Fick springa ut med tshirt och bara ben i snöstorm för att lämna nyckel till mamma med,ingen höjdare! Drömde ännu en skum dröm inatt,som var helt utflippad och påfrestande,varför just nu? Måste fan börja sova på dagarna och vara vaken på nätterna igen,då slipper man sova så mycket och lipa över drömmar och för tidig uppgång!
Klockan 14 idag ska jag vara på sjukhuset i Lidköping. Ojoj,jag på sjukhus? Vad ovanligt.... Jag är nervös och hatar att få vänta på svar. Tack och lov har jag min mamma med som stöd,som alltid. Är sjukt rädd att det visar sej vara något,så jag måste operera eller dylikt,fyfan.. Med min tur så skulle det ju inte förvåna mej om jag ska vara ärlig. Jag får väl hålla tummarna och hoppas på det bästa,pust!

Till helgen...till helgen... Jag har 3 olika grejer,kanske 4. Jag och Emmababe kanske ska baka på lördag,då jag oxå är bjuden på två olika fester. Ena festen skiter jag nog i,eftersom den är i skövde och sjukt långt bort. Den andra är i Lidköping och hos Pierre,min gamla vän. Vore jävligt kul att träffa han igen eftersom det blir så sällan! Vet inte om jag är sugen på att däcka i en buske eller lugn hemmakväll med bakning, beslut beslut. < Jag har sprit,som jag måste dricka upp. Ja,jag måste! Och på fredag kanske jag ska leka... Hmm,what to do? Hatar att bestämma saker själv. Borde ha en Benjamin Syrsa som säger åt mej vad jag ska göra,då hade allt blivit så mycket lättare och beslutsångest hade inte funnits i min värld!

Nu måste jag duscha,men orkar inte egentligen. Men måste... Blir så lat av detta vädret,sucks! Informerar hur det gick på sjukan senare,om jag inte blir allt för deppig,tjolahaderittanrej!

Emmababe / 2010-11-24 @ 20:44:22

Jag tycker helt klart att du ska vara vaken på nätterna! Saknar dig!Och jag kan hjälpa dig med att komma på vad du ska göra, skit i Pierre och var med mig ;; (näsan upp i vädret smileyn!) Så, nu behöver du inte tänka mer på det :D

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin