Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

I'm overboard

I’m overboard and I need your love
Pull me up
I cant swim on my own
Its to much
Feels like I’m drowning without your love
So throw yourself out to me
My life saver


Känner för att vara jättenostalgisk och stänga in mej tills snön försvunnit. Men alla vet att det inte går att fly undan sina problem,för dom finns alltid där när du kommer tillbaka.

Mamma är inte vaken,och vi måste till Lidköping,igen. Ett erbjudande för kattgrejer,svinbilligt. Öppnar kl 10 tror jag,och hon är helt borta. Pallar fan inte ringa... Är ingen sån dag.
Brötis försvann igår med,han tillbringar sin helg hos mammas man och vi får se om han fortsätter pissa eller är lugn. I vilket fall kan jag inte ha honom här,orkar inte springa o tvätta saker 24/7,så jävla kul är det inte. Sonis trivs förvånansvärt bra utan någon katt här. Ända sen Brötis åkte har hon varit överkelig och legat i mitt knä hela tiden. Förut var hon mer tillbakadragen eftersom Brötis alltid var högt och lågt. Så vi får se hur det blir när jag drar sen,så hon inte blir för ensam o river hela lägenheten!

Jag drar o super idag,med min Emmababe. Hon är alltid rolig o dricka med,för det är inte sentimental snack eller ''det var bättre förr'' med henne. Hon är partypingla och man blir alltid glad när man är med henne,som barn på nytt ungefär! haha.
Nu ska jag försöka väcka min sovande moder,känns ju bra att jag är uppe tidigare än henne........... :( Jag börjar bli pensionär.

Satt och log hela tiden när jag läste om mig. Egoist? JAVISST :D Nej, fan! Palla sådant snack hela tiden. Festar man så festar man! :D:D

See you on monday darling <3<3

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin