Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

She

I wanna make you smile whenever you’re sad
Carry you around when your arthritis is bad
All I wanna do is grow old with you

I’ll get your medicine when your tummy aches
Build you a fire if the furnace breaks
Oh it could be so nice, growing old with you

I’ll miss you
I’ll kiss you
Give you my coat when you are cold

I’ll need you
I’ll feed you
Even let ya hold the remote control

So let me do the dishes in our kitchen sink
Put you to bed if you’ve had too much to drink
I could be the man who grows old with you
I wanna grow old with you


Applåder,jag vaknade 06 imorse. Bara sådär utan någon väckning,sick. Kan oxå ha varit för att jag inte gick upp från sängen förens 22 igår.....Tja latmask! Känns ganska ovärt när jag ändå inte ska göra något och inte har något liv. :)
Jag var uppe i kanske... 3 timmar,sen gick jag och la mej i sängen igen,somnade. Så jag har sovit sjukt mycket nu! Fyfan vad jag behöver ett liv....

Jag väntar på att morsan ska vakna från sin ''skönhetssömn'' haha. Vi ska traska ut i det ''fina'' snövädret o dra o glo på det lilla Götene har. Fan vad jag hatar Götene,fast ändå gillar det. Jag gillar att det är litet och att man kan gå ut på kvällen utan att bli mördad. Men jag hatar att det inte finns något att göra och att alla känner alla. Det är rena inavel stället! När vi precis flyttat hit så såg man verkligen alla glo på en på ica som om man vore en utomjording. Det är fortfarande så än idag,fast beror mycket på att man ser ut som man gör. Inget o hänga i julgranen direkt! Och folket här är omöjliga! Gamlingar som pekar,fjortisar som tigger cigg och vi. Jag hatar verkligen människorna här,finns inte en enda jävel som går att snacka med. Skulle vilja flytta upp till värmland igen,men då kommer jag sakna dom få vännerna jag har här. Och jobbigt utan min familj i närheten,jag måste ha dom nära mej. Så om jag skulle flytta måste min familj med,annars går det inte. Haha,jag kommer aldrig kunna flytta ihop med en kille som inte bor här i närheten.....Väx upp nu förfan!

Fan vad jag klagar... :love: !


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin