Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

One time

04.34... Egentligen borde jag ligga däckad nu och vakna upp senare idag,bakis som ett svin! Men jag har blivit så jävla tråkig och inte den där partypinglan som söp varje helg. Fast iofs,hur jävla bra mådde jag då? Konstigt nog fanns det alltid sprit,jag blev alltid full,och var alltid på nästa dag då jag var bakis. Då var man ung...Och ganska dum. Fast det har nog växt fast,fortfarande lika dum.
Det är frustrerande att inte kunna sova,att vara så jävla tråkig och att ha känslor. Allt är så jävla onödigt,och jag känner mej oerhört onödig! Och varför måste man gå upp flera kilo när man har mens? Det gör mej ännu mer deprimerad. Och varför finns känslor,seriöst? Blir man någonsin lycklig av dom,tänk efter... Visst,kanske i början då tankarna sprudlar,men det slutar alltid med ett jävla bombnedslag av hat och sorg. Det är ganska tur att man är känslokall ibland,men ändå så jävla känslig. Jag tål inte minsta lilla skitsak,det blir ett uppror av sorg och tårarna bränner alltid innanför ögonlocken. Men utåt sätt är jag så känslokall man kan bli,skiter i allt o alla och inget gör mej upprörd. Tråkigt egentligen,jag har ju faktiskt känslor,precis som alla andra. Jag vill oxå kunna visa känslor,för dom jag älskar. Varför tog alla mina förhållanden slut?
Jo,för att jag är en äcklig känslokall jävel som visar taggarna utåt hela tiden. Accepterade aldrig ett ''Jag älskar dej'' eller ''Du är fin'' osv... Skrattade bara åt dom och kom med något drygt tillbaka,vilken jävla fitta jag är! Inte så jävla konstigt att dom kraschat,eller att så fort någon närmar sej hatar dom mej. När får jag killar? Jo,när jag är full! Då kan jag vara känslig,jag kan flyga runt på moln och leva livet. Borde egentligen vara alkohlist vid detta laget men jag har lärt mej att dagen efter perioderna inte alls är lika roliga som dagen innan. Fylld med ångest och skuldkänslor varje gång och säger alltid till mej själv; Jag ska aldrig mer....! Jag håller det aldrig,jag fortsätter på samma spår och vaknar upp med samma tankar och känslor. Deja vú...
Jag har glömt hur det är att vara kär,hur gör man nu igen? Hur känns det när man ser personen? Hur vet man när man är kär?
I mitt huvud snurrar 1000 tals frågor dagligen och jag får aldrig några svar,jag får gå fundersam o leva i min egna värld. Inte konstigt att folk inte förstår sej på mej,att dom bara tycker jag är konstig. Jag är ju aldrig med i deras värld,jag är ju bara i min och valsar runt.

Patetiska människa,klagar över nonsens. Kom tillbaka när du klagar över något vettigt!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin