Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Right by your side

Now them butterflies in my stomach won't stop

 

Usch,ännu en sjuk dröm,ännu en gång om mitt ex. Vad fan är det nu då? Är det för att jag börjar få känslor för en annan och rädd för att släppa honom? Jag har redan släppt honom,fattar inte vad problemet är. I varje dröm vill han ha tillbaka mej och vi blir kära igen. Vaknar alltid upp med ett frågetecken över huvudet och blir irriterad. Och när jag väl vaknar är du den första som jag lägger till i minnesbanken,ditt fina leende och din charmiga humor. Sen går jag hela dagen och försöker förtränga dej,för det är bara onödigt att du tar plats som annan information behöver. Men jag får ändå ett hopp i magen när du fladdrar förbi. Känslor är överskattat!

Fick sova i soffan hela natten,ganska skön var den men obehagligt lite plats och ont i kroppen. Brötis hade kissat i sängen,som vanligt. Så denna natt kunde jag inte ens sova i den. Funderar på att köra iväg honom idag,för detta orkar jag inte med längre. Sorgligt men sant,älskar katten men kan inget annat göra.
På dagens agenda står det högst upp Lidköping. Ska iväg och handla och hämta hyllor,ska kolla om jag fått in pengar oxå.............. Och det hade jag inte! Bara bostadsbidraget som är på 800:- men men. Får la förhoppningsvis på måndag!
Senare sen är jag tvungen till att bära en dum hylla som mamma köpt. Suck,är trött på hennes jävla flyttande med saker. Upp för trappor,ner för trappor! Och så är det galet mycket snö ute,som jag kan åka skridskor på med mina skor. Uggs är sköna och söta men grymt halkiga. Kanske därför jag halkade ihop med den där killen? ;)

Och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra imorn... Fest eller inte fest,det är frågan. Om jag ska dit,vill jag ha med min älskling Emma,för det är ingen fest utan henne. Så om jag drar dit,hänger hon med. Inget snicksnack om saken! haha.

Nu ska jag göra ordning mej,känne för att bli lite piggare och inte se ut som en levande zombie...Fast det gör jag i vilket fall som helst...:thumbdown:


Naaaw! Det blidde fest! Jag vet, jag är efter :( Men har ju inte vart inne på ett tag.. Och nästa gång blir det bakning för hela slanten eller nått :P

JB <3

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin