Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Adventure

Nu har jag suttit och letat igenom land och rike efter en fungerande körskola. Jag har kört på en i skövde men finner inte något intresse av den. Han jag kör med verkar bara skita i allt o försöka andas pga fetma. Jag får köra ärenden för honom,t.ex hem till hans hus,affärer osv. Vad är det för lärare? Han tar ju min körtid! Så nej,jag tycker inte det verkar seriöst och jag känner inte ett dugg sug efter att åka dit o köra.  Det ska väl vara tvärtom?
Sen så vill jag köra i Lidköping. Jag försökte i skövde men har så dåligt lokalsinne att jag aldrig skulle klara en uppkörning där. Jag förstår mej inte på gatorna osv,för stort för min smak. Så Lidköping får det bli,för den staden kan jag. Eftersom man kommer få i uppgift att ta den vägen dit o dit så ska jag veta vart det är, och det är jag grym på i Lidköping. Så har nog större chans där!
Fick ett litet tips av en gammal klasskompis som nyss fått sitt körkort att checka in Sten-Inges som ligger i centrum. Får be mamma ringa dit och kolla med priser osv. Hon lär ju bli galen på mej. Att byta osv, för pengarna räcker inte till.. Jag vet! Menmen, jag får ta det. Jag vill bara ha det avklarat trots att jag nästan dog igår när jag läste i teoriboken,jag fatta inget! Bra att ha koncentrationssvårigheter i detta sammanhang,nejtack! Är bara negativ till allt nu så,suck. Intalar mej själv att jag aldrig kommer klara detta. Klart jag inte gör när jag själv redan bestämt mej. Jag får vänta lite på bättre tider och en uppåtgång så jag kan få bli lite positiv igen.


Jag mår inte bättre idag,nej. Känner mej otroligt negativ till allt och att mitt liv är ett elände. Det är nu man behöver vännerna och ett under för att man ska klara av vardagen. Jag skulle behöva ett litet glatt besked bara,då hade jag slutat upp med dessa fasoner och tagit mej i kragen och skrattat! Ett litet besked bara...

Och mitt Good or Bad inlägg var väl lite för aggresivt,haha. Men just då hade jag blivit utsatt för det själv och var ganska trött på situationen så det slank ut lite subb ord, haha :P No biggie!
Skriver senare om hur det går med dieten osv,detta inlägg blev fett långt så vi kör på ett senare sen :)


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin