Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

All we have is here and now

 

Där är min alldeles egna lägenhet. Jag är så glad att jag vill hoppa genom taket! :D
Det är min drömlägenhet och den är så otroligt mysig! Ligger t.o.m i samma område som mamma och typ 2 kvarter från min syster så det kan inte bli bättre!

I denna lägenhet ska jag oxå ha 2 små söta katter som ska få leva loppan! En är jag alldeles 100% säker på men den andra vet jag inte vilken det blir! Antagligen en från min katts kull. Så jag tar en från Durnas o en från Artemis eftersom dom båda knullade med samma man! Lite småhoriga men dom är fortfarande söta! :)

Blir nog inflyttning 1 november eftersom det bara är en vecka kvar till 1 okt så tror inte jag hinner med papper o soc osv. Hatar att stressa så jag tar det lugnt istället! Och soc+mej är ingen bra blandning så jag får låta dom ta sin lilla tid,dom har en månad på sej,så tröga kan dom la inte vara fan?


Igår flyttade vi in min systers saker in till denna lägenhet jag bor i,eftersom hon tar över den! Jag bor kvar här tills jag kan flytta in i min. Så det ser nu ut som sju svåra år vill jag lova med grejer överallt och inget mat,haha skitlyckat! Vi får la röra på våra arslen o dra till ICA senare o köpa något tuggbart förutom majonnäs ,:( Euw. Nu ska jag fortsätta vara glad och sen glo på filmen Big fat liar,kollade alltid på den förr! Tjingtjong!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin