Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

I love you Phillip Morris


Åh vilken söt,bögig film det var. Grät nästintill slutet,den var så himla söt. Plus att jag är så jävla emotion just för tillfället och gråter för det minsta lilla,men ändå. Häftigast var att se Jim Carrey och Ewan McGregor spela bögar,och grovhångla med varann. Jag kan inte släppa det än. Kändes helskumt med Jim som bög,han spelar inga såna roller. Men ja,han gjorde den riktigt bra faktiskt! So did Ewan! Så denna film rekommenderar jag om ni inte redan sett den,superb!

Kollade oxå på Grown ups och Farsan. Grown ups var faktiskt helt okej trots att många säger att den är kass och inte som väntat. Men jag försöker inte ha förhoppningar om filmer,man slipper ju bli besviken! Det bästa var ju att mina favorit komediskådisar spelade allihopa i en film,underbart!
Farsan var faktiskt riktigt bra den med. Trodde den bara skulle vara jobbig rappakalja. Men den visade sej vara helt okej. Plus att sonen i filmen var HOT! ;)

Skulle inte tacka nej nånstans! Inte till henne heller iofs..

 

Imorn,eller idag blir det att ge sej iväg till centrum och möta upp syster som ska vara sällskap när jag än en gång drar till banken och tar ut papper och än en gång drar till soc för att lämna skiten. Sen blir det alkoholinköp inför Lördag som kommer bli kalas! Jag lär la bli dyngrak eftersom jag inte har något i kroppen som kan ta emot alkoholen,haha!

På tal om det. Min Supersoppa diet som ska vara i en vecka SUGER :thumbdown:! Jag mår jätteilla av den för tillfället och det resulterar i att jag inte får i mej något. Käkat massa morötter idag iaf,men har grymt ont i magen. Ska belöna mej själv med naturgodis imorn,det är så äckligt gott! Supersoppan blir för enformig och jag äter hellre vetediet,LÄTT!  Nog om det,blir fan en diss eller nåt om skiten,haha.

En vecka kvar tills jag ska vara ute från lägenheten. Är inte klar för fem öre med packningen... Och idag ska jag få ett brev om lägenheten om inte den lilla bitchen tagit den. Med min tur så...
Blir ingen sömn idag heller,som vanligt. Det är mer eller mindre en rutin i min vardag just nu.Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin