Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

It makes me wanna scream

Som så många nätter så sitter jag här igen,klockan är 04.31 och om 2 timmar kommer mammas man o hämtar mej. Han ska iväg och jobba och kan då inte ta hand om mamma,som fortfarande är sjuk och går på pencillin. Jag ska ta hand om henne tills han slutat,yay. Utan sömn,det är härligt! Hon har fått komma hem nu iallafall. Men mår fortfarande kasst. Det var någon bakterie som man brukar få när man är i utlandet som hon fått. Konstigt nog, eftersom hon inte vart i utlandet. Var visst folk som dött av det med,så jag är ganska nojig över detta. Men ska bli kul att få träffa mamma igen. Har inte träffat henne på länge!

Var på banken och på soc för att lämna in papper idag. Förutom stammningar och olidliga svettningar gick det väl ganska bra. Det är hemskt att behöva bli sånhär varje gång jag är ensam och ska göra något eller prata med någon jag inte känner,inte kul alls!
Var en sväng på ica och köpte ingredienserna till supersoppan med. Känns dock som om jag tröttnat på den redan,haha. Får väl gegga i lite soya för smaks skull :P . Drog till ica en halvtimme innan dom stängde oxå,kom på att jag inte klarar en kväll utan russin! Nu när jag ska skippa allt skitsnacks osv så är russin min räddare i nöden! Det är sött och tuggbart och inte onyttigt så det passar mej jättebra! Köper nog med soyabönor imorn oxå,så jävla gott! Levde på det som godis när jag gick på vetedieten och det passar mej alldeles utmärkt! Russin=Smågodis, Soyabönor=Chips, haha :D


Resten av veckan ser la någorlunda ut. På torsdag måste jag till Arbetsförmedlingen och ha ett dumt möte. Vet inte om jag kan gå på det,eller det kan jag inte utan mamma. Så jag är ganska körd!
Till helgen blir det bowlingen, ÄNTLIGEN! Får ta någon drink eller så för att fira. haha! Annars blir det la lugnt,det är ju det som händer i mitt liv,typ nada. Ska försöka ragga bananlådor så jag kan packa ner det sista oxå så jag slipper gå och tänka på det.

Saknar arvika JÄTTEmycket förtillfället. Men snart är jag tillbaka,Marten! :thumbup:

Janna / 2010-09-14 @ 15:13:18

Saknar dig med! <3 Men snart är du här igen :D Party hela helgen då ffs^^


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin