Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

När planeterna stannat

Har sån rådamp just nu. Sov inte på hela natten och åkte till mamma o tog hand om henne. Va hemskt att få ta bort spya osv. Liksom,sin egna mamma..
Efter det blev jag skjutsad hem och fick med mej 5 bananlådor. Dock är alla borta nu och jag har fortfarande saker att packa ner,suger lite. Jag kom hem och ville sova men nejdå,då var jag för pigg. Så då packade jag snabbt och sen fördrev tiden.
Klockan 20-21 la jag mej och äntligen fick jag somna,men vaknade 00 igen och kunde inte somna om. Fan vad sur jag blev! Liksom 3 timmars sömn på typ 2 dygn,inte okej..

På fredag får jag reda på lägenheten eller inte. Bitchen som är före mej har tills på torsdag på sej att svara,så det är bara att hålla tummarna! Får jag den inte går jorden under och då skiter jag seriöst i allt. För allt går bara emot för mej. Och jag våndas inför torsdag.. Jag kan inte gå dit själv. Mammas kille hade erbjudit sej att följa med,men jag känner inte ens han så det skulle inte göra någon skillnad. Hatar när jag får krav på mej,jag kan inte hantera det nånstans! Och den jävla psykologen från BUP ska ringa på torsdag,jovisst... Har hört det där så många gånger förr. Fattar inte hur svårt det kan va att skriva ett jävla papper till soc så jag slipper vilja ta livet av mej.

Jag är så jävla trött på att inte klara mej själv..

Emma / 2010-09-15 @ 19:53:19

Du fixar det här! Och jag håller tummarna på att bitchen tackar nej till lägenheten ;)

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin