Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nothing more

Postat av: Emma

Tack Maddis! Denna låten är ju super :D Har inte vetat vad den heter men nu jävlar :D TACK! TACK! TACK! Och ofta att han jobbade där :O haha!

Svar; Nemas problemas! Vad gör man inte för sin älskling ;) Och ja,samma fråga ploppade upp i mitt huvud,just där av alla ställen. Men ja, true story! :)


Vaknade för ungefär en timme sen,alltså halv sex på kvällen. Don't hate, jag somnade faktiskt 08 någon gång imorse så det är ganska självklart. Sen så är söndagar efterblivna och man kan lika gärna sova bort hela dagen! :)
NOTE TO SELF; Papper in på SOC imorn,GENAST!
Glömmer det varje dag,sen så suger det ganska hårt. Men måste för att få money money in på kontot så jag kan leva. Trots att det suger o leva. :thumbdown:

På dagens agenda står det nothing. Eftersom det trots allt är söndag så är det bara en slapp o slö dag. Vet inte ens varför Gud den allsmäktige skapade denna dagen,helt ovärd. Vad posititv jag inte låter... Nyvaken,nästan iallafall.
Måste fan skaffa mer lådor,så jag kan packa det sista i rummet. OCH tallrikar osv... Ska vara klart i slutet av denna månad,och det är snart. Ingen aning vart jag sa ta vägen,orkar inte ens bry mej för tillfället.


Janna / 2010-09-12 @ 19:03:33

Du kan komma och bo med mig :D Yaaaay!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin