Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

PissedTrodde att svenska folket lärt sej efter 4 jävla år men nejdå,lika trögfattade nu som då,idioter!
Första gången jag var med i valet och röstade,självklart rött! Men här ser vi ju hur det gick, äckliga alliansen tog hem vinsten igen. Och Sverigedemokraterna med i rikdagen? Jadu,tur att jorden ska gå under 2012 så vi slipper lida. Nu blir det fortsatt lidande av jobb och boende. Och självklart får dom rika bara mer o mer medans vi dom fattiga sjunker. Tänk vad som kan hända ytterligare 4 år... ajsomfan!
Jag skäms över att vara svensk just nu,det gör jag!


Jag somnade kl 21 och vaknade 23,så nu sitter jag här. Jag spyr,orkar inte vara vaken men kan inte somna eller sova. Inatt vaknade jag av smärtan i huvudet och ena sidan av ansiktet. Så mamma tvingade mej att dra till vårdcentralen än en gång och jag hade inget att säga till om. Så imorn ringer hon när hon beställt tid så ska jag och syster dit. Jag klarar dock inte av att gå dit själv,tack vare min störning. Så syster är jättegullig och hänger med mej. Får väl se vad det är som är fel på mej. Vart sjuk i över 3 veckor nu. Först var det ont i halsen,nästa vecka var det feber och nu har halva ansiktet domnat bort. Så vi får väl se vad som sker. Måste oxå be om astmamediciner,men det kommer jag inte klara av,så mamma får ringa och fixa det.

Igår,eller lördags var skitkul! Förfestade hos Emmababe och drog sen till bowlingen. Dansade så otroligt mycket att jag idag har grymt ont i nacken! Men usch vad kul jag hade. Träffade också min sötnos Nadine som olyckligtvis stukade foten när vi var ute o rökte (?) . Haha, jag såg henne ligga på marken och fattade inget,menmen. Donken blev det också efteråt. Ja,jag vet inget onyttigt men lite svårt när man blir fyllehungrig och så. Bra dag iallafall!

Så imorgon får vi se om lägenheten är ledig eller inte. Det är både en 1:a och 2:a ute så jag har lite mer chans,fast dom hoppar ju över osv så. Vore perfekt om jag fick den nu så kunde jag ta min kärlekskattunge + en till från mina gamla katters kullar. Så kunde vi bo där som en familj,åh..
Jag ska tipsa om en grej oxå,men det gör jag när jag orkar och kommer ihåg,yeah.

Emma / 2010-09-21 @ 18:01:53

Hur gick det på vårdcentralen? Hittade de någonting? Tror jag har samma skit som dig, fast mitt har blivit lindrigare nu, har haft hostan i 1 månad nu?! :O SJUKT! Haha! sjukt.. humor xD Ehhh.. host haha!

Spyr näst intill varje dag av den förbannade jävla hostan! Spydde senast imorse.. GREAT!

Askul i lördags :D Och vi får ta det som vi bestämde oss för, en tjejkväll utan alkohol med film osv! Jag är med på den planen :D

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin