Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Separate ways

En eloge till mej som varit riktigt duktig idag. Jag ringde killen som har lägenheten och pratade alldeles själv och fixade tid för visning! Känner mej riktigt stolt,och ganska barnslig men skitsamma. På torsdag,om två dagar ska jag dit och glo på lägenheten med systeryster och kanske mamma om hon feeling fine. Känner en jätteskön magkänsla och borgenär är fixat. Tyvärr var min person på soc upptagen när vi ringde så mamma får ringa imorn igen. Har ju fått en ny,troligtvis stannar det där men det märks ju. Roger heter han iaf,hoppas han är nåt o ha.
OCH,jag har fått skriftligt från soc att jag inte behöver ha någonting med Arbetsförmedlingen att göra! Så nu lättar en liten del av mitt hjärta.
Nu gäller det bara att få alla pusselbitar på plats så ordnar sej det mesta.

Blev väckt av Sandra som skulle köra iväg mej och henne till morsan kl 11.30 ungefär. Jag suckade men gick faktiskt upp ändå. Trots för lite sömn som dock blivit en vana.
Hade bara så fittigt ont i bihålorna,mellan ögonen så jag satt mest o hade ont. Har iallafall börjat med pencillinen och nässprayen så vi får la hoppas på bättring,iallafall tills helgen! Liseberg och flytt då,woho...


Nu ska jag bara ta det lugnt framtill torsdag,jag måste vila om jag ska bli bättre,höhö. Jag som är så grym på att vila :thumbdown:!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin