Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Sometimes

Jag och syster hade en dejt efter mitt sjukhus besök fast blev dock inte kina som planerat utan blev gatuköket med pizza och sallad,mums! Det var inte maten som betydde nåt utan att vara med syster och bara slappa och vara. Nästa vecka får det bli kinamat har vi bestämt! :)

 

Iallfall... Fick utskrivet 4 olika mediciner som gick på över 500 spänn, svider i kassan. 2 styckna inhalatorer (hur det nu stavas) för astman,en special nässpray man bara får ta en gång om dagen,suicide... Och massa pencillin. Så får gå på detta i 10 dagar utan alkohol och se om det försvinner.
Bihålsinflammation verkade det vara,men eftersom läkaren var en blatte och inte kunde svenska så fick jag aldrig något svar på vad det var men hon sa nåt om bihålor och slog mej i ansiktet! Varje gång jag varit på vårdcentralen i Götene har jag fått en utländsk läkare som inte kunnat svenska. Jag spyr på dom,får ingen respons och dom tar inget på allvar. Så :thumbdown: för läkarna i Götene,äckel!

 

Idag,eftersom klockan är över tolv som vanligt så ska jag iväg till morsan och ringa på lägenheten och hon ska få ringa soc. Pappa som gav mej ett väldigt glatt besked ringde mej förut. Han ställer upp som borgenär så jag kan få lägenheten!!!! Bara soc kvar sen är den min,känslan är obeskrivlig!
Denna veckan blir ju hektisk! Ska packa iordning ALLT,flytta systers saker,säkert hjälpa mamma med sina,städa hela lägenheten och Liseberg på allt,suck.. Jag ska egentligen vila om jag ska bli frisk men denna sjuka har kommit riktigt olägligt så. Bara bita ihop o le :)

 

 

Detta är en utav mina blivande katter när jag får lägenheten. Vi har ett särskilt band hon och jag,och jag får la köpa p-piller så hon inte blir påsatt,det är det värt! Tar nog en från Artemis kull sen,eller om det blir från samma..  Jag vet inte riktigt än,vi får se hur det bliver! Det enda jag vet är att hon är GUDOMLIGT söt,vill bara käka upp henne :G.

Hinner inte uppdatera lika mycket längre pga all stress så skitsamma,ha det gött!

 


Emelie / 2010-09-21 @ 03:36:23

Underbar bild! Verkligen lik oss ;)


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin