Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

The pain has a bad reaction

 

Älskade mamma.

Det gjorde så ont när jag fick veta att du åkt in på sjukhuset igen. Du var ju där för ungefär 1½ vecka sen bara.
Det är jobbigt att se sina nära o kära må dåligt,men ens mamma är sjukt. Eftersom jag har dödsångest och alltid har skyddat mamma så biter det här hårt på mej. Jag har alltid följt mamma och hon har alltid hjälpt mej med saker jag inte klarat av. Att nu få klara sej helt själv är skrämmande,det går inte. Tack o lov har jag min syster som ställer upp för mej,det betyder så otroligt mycket!
Mamma fick en bakterie som är väldigt farlig för någon månad sen. Hon fick åka in och blev inlagd på sjukhuset i en vecka typ. Fick gå på mediciner och hade dropp för hon inte fick i sej något,utan spydde ut allt i stort sett. Folk har t.o.m dött av bakterien och ungefär 20% insjuknar igen. Mamma var en av dom.
Så nu har hon fått åka in igen och måste opereras. Det gör så ont att ens nämna ordet.
Hon har ett magbråck sen några år tillbaka som ligger på tarmarna så dom ska operera bort det.

För det första så tänker jag att det kan gå snett,man har ju sett på tvprogram osv. För det andra kan jag inte sluta tänka på hur dåligt hon måste må just nu. Hon har själv dödsångest och är hypokondriker.
Jag kan inte sluta oroa mej,hur ett liv utan mamma skulle vara...Jag försöker verkligen tänka positivt. Men med en sån som mej så är det inte det lättaste. Det som snurrar i mitt huvud nu är frågor jag inte kan svara på. Det är frustrerande att bara vänta o vänta,jag har gjort det tillräckligt.
Men det kommer gå bra,det gör det.

Jag ska kolla på lägenheten kl.19 idag oxå. Jag är inte taggad för fem öre. Det var ju detta jag väntat på,det skulle bli ett glatt moment men jag mår så fruktansvärt dåligt pga allt som hänt. Men jag ska klistra på leendet och gå på visningen. Sen måste jag ringa Götenebostäder o säga att jag ska ha den,mitt i allt måste jag ringa soc för att få veta om dom betalar eller inte. Jag är alldeles handikappad utan henne.
Min syster få ta över mamma-rollen ett tag nu eftersom jag känner mej som en bebis. Jag kan inte göra saker själv som alla andra. Det är frustrerande ska ni veta! Syster har själv haft med soc att göra så det är ju en positiv sak iaf,hon vet ju hur man ska göra. Håll tummarna!

Det är inte slut ännu... På lördag,om 2 dagar ska vi till Liseberg oxå. Jag har väntat på Liseberg jättelänge men jag känner inte så jättemycket sug,pga allt... Men jag har dom bästa vännerna med mej så det fixar sej. Dagen innan ska jag och syster till Emma och ha myskväll,det behövs verkligen!
btw. Pencillinet hjälper inte ett skit,har lika ont i bihålorna så jag dör.
Nu ska jag torka bort tårar och göra så jag kan gå ut bland folk. Andas...

Emma / 2010-09-23 @ 21:26:17

Visste inte att det var så allvarligt med mammsen så hon måste opereras :( Men jag håller alla fingrar och tår! Det kommer gå bra ska du se.

Och jag förstår att du inte är så taggad längre på liseberg. Men jag ska försöka få dig på andra tankar, var så säker på det! <3

Vi kommer att ha det jätte mysigt imorgon vi 3.

Love ya! <3

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin