Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

You get what you take

Idag har jag varit jätteduktig,en stor klapp på axeln ska jag ha! Syster ringde och väckte mej vid 11 eller nåt,jag gick snabbt upp och slängde på mej kläder för att möta upp henne. Hennes ena käke var bedövad så det var ganska kul att prata med henne,haha :). Drog till banken och fixade papper som jag sedan lämnade till soc. Ska dom klaga något mer nu kan dom köra upp något! Dock får jag nog avdrag för Juli då pappsen råkade sätta in mitt underhåll menmen,får iallafall lite cash. Efter det gick vi och handlade,skulle belöna mej själv med naturgodis men mådde dåligt över priset så jag bestämde mej för att bjuda systeryster på pappas världsberömda Mazza's som består av Makrill,tomater och lök plus en massa tillsättningsingredienser som jag inte nämner här,hihi! Man kan ha röran till ris eller nudlar. Men vi föredrar att ha det i baguette,asgott! Så det fick bli min belöning idag. Köpte oxå hem goda vindruvor som jag tar någongång inatt när jag börjar bli sötsugen,haha.
Fick oxå typ 8 bananlådor av mammas kille för att jag tjata på han att åka till Netto när han ändå var i byn. Så nu kanske jag kan packa ner allt det sista. Förutom tallrikar osv,som får åka ner sist!
Mamma ringde nog ang min lägenhet idag eftersom hon fick reda på att vi ska få svar på måndag ist. Jag är inte förvånad,jag får ju bara vänta på saker så. Jag blev jättesur och la mej o sov i 2 timmar pga brist på sömn inatt. La mej 07 och vaknade 11 så ja. Plus att min tumör i huvudet gjorde jätteont. :( (nej,jag har nog ingen tumör men jag förstorar alltid min smärta,så lev med det!)

Imorgon blir det utgång med två av mina favorit tjejer och kanske min tredje älskling. Hoppas hon hänkar på,och hennes broder tror jag oxå skulle med. Gött att få komma ut och träffa gamla nära o kära som man alltid gör på bowlingen. Skojar inte, man känner ALLTID någon där. Får dra med Linusmannen någon helg när han har ledigt från jobbet o ta en bira. Det skulle han uppskatta eftersom han tjatat om det ett tag :)

Jag personligen tycker det är jobbigt att läsa bloggar med inga bilder,så jag tycker själv att det är jobbigt när jag bara har en fet text o läsa igenom. Jag har alltid varit en fantast av bilder och kunde inte läsa böcker utan bilder förr,det gick liksom bara inte. Men det är ju jag det...


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin